Dzastineskaa 0 Napisano Maj 27, 2007 no wlasnie co stosujecie zeby poprawic i przywrocic wyglad zniszczonym wloskom?? ja zrobilam 2 raz trala po ktorej moje wlosy byly w oplakanym stanie, susze, popalone i kruszace sie. zaczelam je intensywnie regenerowac, i po 2 tyg stan moich wlosow jest lepszy, moze nie bardzo widoczna poprawa, ale ja widze i czuuje to, a to dzieki: *koniec suszenia suszarka *koniec lakierów *maseczka z zoltka, oleku ryc itp(napewno to znacie) *szampon, ktory dotychczas uzuywalam zamienilam na bambino(wlosy staly sie dzieki temu miekkoie) *intensywna odzywka regenerujaca z oliwa ( takie cos za 9 zl, poprawilo tpo skret wlosow) *intensywnie reg odzywka z pantime( uzywam jej zamiast zelu, pianki itp) *balsam regenerujacy z mrs potter( cena i pojemnosc butelki zacheca, i wloski sa po nim naprawde ladnie wygladajace i przede wszystkim dobrze nawilzone) *lykam skrzypowite oczywiscie uzywam na zmiane tego wszystkiego, ale moze kobietki polecilybyscie mi cos na koncowki i kruyszenie sie wlosow ;/?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach