jovik 0 Napisano Maj 27, 2007 Witam. Bardzo prosze o wszelkie opinie na temat tego samochodu. Napewno na forum sa osoby, które moga cos na jego temat napisać. Bedę wdzieczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnim Napisano Maj 27, 2007 http://moto.money.pl/oceny_aut/Fiat_Bravo_m.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Maj 27, 2007 dzięki za linka. czytałam, teraz prosze o opinie kafeteriuszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Maj 27, 2007 Powiem tak: Bravo czy Corsa 1994r. ????? Na co stawiałbys TY? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rocznik 1996 Napisano Maj 27, 2007 to juz 11 lat a chcesz kupic czy sprzedac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Maj 27, 2007 kupić....:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rocznik 1996 Napisano Maj 27, 2007 zalezy ile chcesz wydac poszukaj na allegro tam jest sporo aut,ja mam fiata marea i jak narazie dobrze sie sprawuje tylko ze chce go sprzedac bo juz mam upatrzone nowe auto ale jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rocznik 1996 Napisano Maj 27, 2007 troche starych aut szukasz ale to przeciez zalezy od mozliwosci finansowych... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Maj 27, 2007 nie przesadzaj z ta staroscia. Nie kazdy może mieć nowe autko. To ma byc drugim w \"domu\". Prosze o opinie nt. awaryjnosci, poziomu zadowolenia w czasie uzytkowania.....etc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach