Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juznietakamłoda

Dziewczyny mam pytanie- celulit...

Polecane posty

Gość juznietakamłoda

czy te kremy na celulit np. eveline czy inne nie zmiejsza mi posladków? podobno mozna stracic kilka cm a tego bym nie chcialam jestem bardzo szczupla... wiem,ze to co pisza producenci to jedno ale jednak opini na wizazu jest duzo i duzo dziewczyn pisze ze obwod sie zmiejszyl... boje sie uzywac kremow na celilit przez to. pomozcie :) znacie jakies fajne ujedrniajace kremy ale zeby nie wyszczuplaly ?

Może ujędrniający ale nie wyszczuplający i do tego peelingi, hm ? Ja sobie masuje, wręcz szoruje :D nogi, pupe szorstką gąbką. Wczesniej sobie troszke nałoże na nią płynu do kąpieli na przykład i tak \"walcze\" hehe później oblewam od pupy w doł zimnym natryskiem, wchodze sobie do wanny z ciepłą woda (bo to wszystko podczas kąpieli) a później jak wychodzi wanny to jeszcze raz sie oblewam tą zimna wodą i powiem Ci, że efekty są. Nóżki są naprawde wygładzone i apetyczne ;) poza tym chyba słyszałaś o peelingu z kawy, cynamonu, imbiru (?) Moge Ci polecić również sport, rolki ujędrniają nieźle pupe i uda :) no i rower.

Gość juznietakamłoda
a moze polecisz mi jakis dobry ujedrniajacy ? bede wdzieczna :) ja stosowalam masaz kostkami lodu-byl dla mnie bardziej przystepny, polewania sie lodowata woda nie moglam zniesc :) peelingi robie, robie... jak sobie przypomne... ;) kurcze znow sie obudzilam za pozno-czerwiec za kilka dni a tył nie do pokazania eh zaczynam walke od jutra nie ma zartow... co do sportu - to nie znosze :P jedyne co robie to napinam poslady-wszedzie gdzie sie da :)