Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość całkiem zrozpaczona

Zdradza mnie...nie wraca na dwa dni do domu...a ja

Polecane posty

Gość całkiem zrozpaczona

nie potrafie go rzucić :( Nie umiem....Tak bardzo mnie rani ,a ja zawsze staram sie tego nie zauważać :( Dlaczego taka jestem....dlaczego mam tak miękkie serce??:(:(:( Gdy tylko widze jego oczy ,gdy przeprasza.....i obieca ze sie zmieni(nie mówi ze mnie zdradza) że będzie lepszym facetem......ja jak jakiś magnes brne do niego i mu wybaczam :(:(:( Boże co ja mam robic:( :(:(:(:(

Gość mam to za sobą
daj sobie z nim spokój kobieto-porostu! Dobra rada dla Ciebie-on zawsze taki bedzie!

Gość niema sprawy
jesli chcesz z nim byc to spróbuj się zorientować który z jego kumpli cię lubi i zacznij się z nim spotykać skutkuje

Gość mam to za sobą
na krótko niestety skutkuje:(

Gość całkiem zrozpaczona
Ja nie potrafie odejsc od tego czlowieka....Mimo ze robi mi tak wielką krzywde...Kocham Go :(:( Boże sama jak czytam to co pisze to az nie moge :(:(Ale naprawde tak jest:( On jest strasznie o mnie zazdrosny...wystarczy ze odpowiem zwykłe "czesć" dla mojego dobrego kolegi ,albo nawet jego dobrego kumpla...to odrazu robi mi niezłe akcje:( Ja juz nie wiem co mam robic..zabić sie? Nie wiem :(:( Nie potrafie zrobic czegos takiego jak sprawdzanie jego zazdrosci,bo naprawde wiem jaki on jest. :(

Gość współczuje
:(:(

Gość abecede
rozum Cie opuscil zupelnie. miloscia tego nie tlumacz. poczytaj sama siebie. mozesz sie kogos poradzic? co twoja rodzina, przyjaciele Ci radza? przeciez to jakas toksyczna relacja. masz to, na co sie godzisz.

Gość ggggrfr
to jest chore przywizanie, dziewczyno on ci zniszczy psychicznie, mam takie zwiazek za soba idz do psychologa predko bo sama sobie nie proadzisz