Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bucia

do dziewczyn ktore maja troche wiecej wlosow tu i tam, i do ich facetow tez

Polecane posty

Gość bucia

jak faceci reaguja gdy dziewczyna ma np wlosy na piersiach i na brzuchu? czy przeszkadza im to? dziewczyny- czy wasi faceci wiedza o tym? jak tak to w jaki sposob powiedzialyscie im ze jestescie tam owlosione? jak na to zareagowali?

Gość bucia
ale ja sie na serio pytam i oczekuje powaznych odpowiedzi

Gość jjjjjjjjja
kobieta z wlosami na piersiach i brzuchu??moze to na tle hormonalnym??jakbym tak miala to w zyciu nie pokazalabym tego facetowi...ble

Gość niewiedząca dziewczynka
też jestem lekko owłosiona na brzuchu między piersiami na twarzy myślę że faceci nie zwracają uwagi na drobnostki :-)

Gość bucia
niestety mam taka urode ale usowam to paskuctwo. nie wiem tylko czy powiedziec o tym mojemu chlopakowi czy dalej to ukrywac. boje sie ze kiedys moge zapomniec to obciac i chlopak dozna szoku jak to zobaczy:O

Gość redds apple
No na pewno trzeba przede wszystkim wybrać się do lekarza, a nie pokazywać facetowi. Chyba, że facet jest lekarzem ;-) PS. Co to jest 'katomierz' ? :P

Gość niewiedząca dziewczynka
Do jjjjjjjjjjjjjjja : jesteś stuknięta. serio.jakbyś Ty tak miała to byś zrozumiała cwaniaro. pewnie Twoje IQ jest mniejsze niż robaczka. panna idealna się k... znalazł apewnie gruba locha

Gość bucia
tyle ze moje wlosy sa bardzo grube i czarne i nie da sie ich nie zauwayc :(

Gość jjjjjjjjja
do niewiedzaca dziewczynka...uwazaj bo ci zylka peknie od nerwów...hahahahahahahahahahahahahahaha....załosna kretynka.....ale coz najlepsza obrona jest atak prawda??hahahahahahaha

Gość bucia
a z moimi hormonami jest wszystko okej. taka mam urode. w przyszlosci mam zamiar poddac sie laserowemu usowaniu wlosow ale jeszcze dlugo bede zbierac na to pieniazki. do tego czasu nie wiem co zrobic

Gość NISS-ANKA
ja mam dwa włoski na jednej piersi , a na drugiej trzy, takie długie, blisko brodawek, mają chyba po dwa cm. I MISIE podoba to, Misiowi też.

Gość jjjjjjjjja
poza tym wiesz jak masz za duzo meskiego hormonu to moze jakas kopnieta jestes co??moje IQ to moja sprawa włochaczu hahahahahahaha...a do grubej mi bardzo daleko....hahahaha

Gość bucia
ja mam ich ponad 20! nie robie z tego wielkiego problemu, sa dziewczyny ktore maja gorzej ode mnie. ale krepuje sie przed chlopakiem, nie wiem czy mu o tym powiedziec

Gość bucia
moze jest tu dziewczyna ktora ma ten sam problem co ja? albo chlopak takiej dziewczyny? bardzo bym chciala poznac Wasza opinie

wiesz co ja mysle ze o takich rzeczach nie mowi sie facetowi...tak samo jak o depilacji...po co...to twoja sprawa...usuwaj zbedne owlosienie i wsio...nie ma powodu dla którego on musi o tym wiedziec...

Gość natalii entaną
ja też mam włoski wokół brodawek i pępka, ale je wyrywam i po problemie. nie rozumiem po co chcesz mówić cokolwiek facetowi, jeżeli już to mu pokaż. Mężczyźni niby są wzrokowcami ale chyba wielu naszych defektów nie zauważają, przynajmniej mój nie zrwraca na to żadnej uwagi. A jak mu powiesz: "kochanie, mam włosy na klacie i brzuchu" to zacznie sobie wyobrażać niewiadomo co :-p

Gość hairy-lover
Mnie trochę włosków w nietypowych miejscach bardzo rajcuje :)

Gość bucia
:)

bucia - jesteś tak przemiłą osóbka, że te kilkanaście włosków nie powinno zrobić na Twoim chłopaku żadnego wrażenia. Chłopak też pewnie nie jest taki zupełnie bez wad. Nie musisz mu się nimi chwalić, ale jesli je przypadkowo zobaczy, to wcale nie musisz się peszyć. Odpowiadam tylko przemiłej buci,:D bo gdybym była chłopcem, to niewiedzącej dziewczynki nie chciałabym i bez włosków. Jest niesympatyczna i wulgarna niestety. :(