Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suzie

opalanie wciaz w modzie czy passe?

Polecane posty

witajcie Dziewczyny! czy lubicie sie opalac? ja niestety (a moze stety) nie bardzo... lezenie na sloncu po prostu mnie odrzuca, solarium juz w ogole... wszyscy mowia, ze czasy zbyt brazowych cial sie skonczyly, ale kazde moje wyjscie na ulice zdecydowanie przeczy tym prognozom - wszedzie dziewczyny opalone, brazowiutkie... czy jest tu w ogole ktos, kto sie nie opala?

ja milo:) wszystkie moje kolezanki uwazaja bladosc za okropna, a ja naprawde dbam o swoja skore i nie chce jej tak katowac... chodzi chyba o to, zeby byla zdrowa i zadbana, a nie brazowa... a moge spytac jakie kolorki dominuja w Twojej garderobie? takie, zeby ladnie podkreslalay karnacje?:)

Gość ja tez nie opalam sie
mam jasno-brazowe krecone wlosy, jasna cere, najczesciej nosze czern, czerwien i zielen na opalanie szkoda mi skor oczywiscie jesli troche mnie slonce 'zlapie' to nic takiego sie nie stanie ale staram sie korzystac z wysokich filtrow:)

Gość a kto mówi o leżeniu plackiem
? Mnie też od tego odrzuca, ale ja kocham sport, więc chcąc - nie chcąc i tak się opalam. Co roku opalanie zaczynam około marca, więc teraz jestem już całkiem nieźle opalony :-)

to naprawde milo slyszec, bo juz myslalam, ze jedyna jestem:P tez lubie czerwien i tez mam krecone, brazowe wloski:) no jasne, ze jak zlapie, to juz zlapie, piszac opalanie mialam raczej na mysli smazenie sie na sloncu;)

Gość O ranyyy
Niby powszechnie wiadomo że opalanie powoduje raka skóry i inne choroby nie tylko skórne,ale latem jak jestem blada,to zawsze słyszę ten tekst ,czemu nie jestes opalona,czemu nie korzystasz ze słońca.Patrz,jak tamta się pięknie opaliła...

sport to co innego. jasne, ze jak w sezonie uprawiasz go na swiezym powietrzu, to sloneczko i tak cie zlapie:) ale lezenie cale dnie i lapanie opalenizny jest zdecydowanie nie dla mnie :/ o ranyyy mam dokladnie to samo - wszyscy mowia, ze slonce jest szkodliwe, ale zawsze mnie pytaja dlaczego sie nie opalam, ze wygladalabym lepiej itd.

Gość ci wszyscy zapominaja o tym
ze opalenizna to reakcja obronna skory

Gość O ranyyy
no i bądź mądrą ,zdrową,opaloną i wyglądaj pięknie :O

ja tez nie lubię leżeć na słońcu a jestem hihi troche bladsza od innych.. Solarium? chodziłam kiedyś raz na jakiś czas ale teraz mnie to odpycha.. Osobiście bardzo podoba mi sie opalone ciałko.. ale kurcze lezec na słońcu plackiem długo to ja nie potrafie..

Gość nie lubię upałów
ja takze znoszę leżec plackiem i sie smazyc:-PJak opalę się np.podczas spaceru na plazy,w ruchu to ok ale leżenie na kocu i pieczenie się jak kurczak na rożnie zdecydowanie opada:-PLubię swoją beżową cerę i nie lubię spiekac sie na swarka;-)

Gość nie lubię upałów
solarium to juz w ogóle jest nie dla mnie:-PSamoopalczy tez nie lubie i nie używam;-)

tez probowalam samoopalaczy, ale zdecydowanie nie dla mnie... chyba jaka ulomna w tej kwestii jestem:P

Gość bledziak pospolity
28 lat i nie przepadam za leżeniem w słońcu mimo że mieszkam na wsi!

Gość paradksalnie
uwazamz e opalanie zawsze bedzi modne, ale sama jakos sie pod slonce nie pcham;)