Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pitusia.

rozterki dotyczące ślubu

Polecane posty

Gość pitusia.

Niedługo biore ślub, wszystko już przygotowane i dopiete na ostatni guzik.Mójego przyszłego męża znam od dwóch lat, zawsze wszystko było poprostu super.Ostatnio jednak zaczełam zauważać jego dziwny stosunek do dzieci.Kiedy jest ze mną zachowuje się normalnie, jest miły i dobry dla dzieci, ale czuje, że one mają do niego jakąś niechęć.Kiedyś dziecko kuzynki na komuni rozpłakało się, że mój na nie nakrzyczał ale wtedy nie dało mi to jeszcze do myślenia.Ostatnio byliśmy razem u mojej rodziny na wsi i byłam świadkiem nieciekawej sytuacji.Wyszłam na podwórko akurat w momencie, kiedy mój narzeczony krzyczał na mojego małego siostrzeńca.Tamten mu siadł na maske samochodu przez co on się zdenerwował, nie widział mnie i zaczą go wyzywać od głupków i smarkaczy po czym zrzucił go prawie z samochodu.Rozmawiałam z nim na ten temat ale on nie widzi problemu uważa, że wyolbrzymiam sprawe, ze mial poprostu zły dzien.Zawsze mi mowil, ze chcialby miec dzieci ale teraz obawiam sie o ich przyszlosc.Powaznie zastanawiam sie nad sensem naszego zwiazku.

Gość jagoda zielona
Nie każdy sra z radości na widok każdego dzieciaka. Facet jest poprostu normalny i tyle. Nie histeryzuj. Nawet za mąż nie wyszłaś a już o rozmnażaniu myślisz.. Boże..