Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hugo 32

Kompleks wzrostu - jak z tym walczyc

Polecane posty

Gość Hugo 32

Co powinien zrobic chlopak o wzroscie 175?

Gość Ziroczka
Nie masz z czym walczyc. 175 to idealny wzrost

Gość rzenka81
Hej Czy dobrze zrozumiałam...masz kompleks wzrostu?? Kurcze przecież 175 u faceta jest całkiem w porządku. Wiesz wg mnie facet powinien mieć kompleks kiedy NAPRAWDĘ jest niski. No chyba, że uganiasz się za dziewczynami od 180 w zwyż ;) pozdrawiam🌻

Gość traka
Ja takze uwazam,ze to wzrost idealny - mam 170 i nie chcialabym miec faceta duzo wyzszego od siebie

Gość soffija 32
Ja ma 175 i opcjonalnie moglabym byc z kims o wzroscie 175. ale z mniejszym nigdy

Gość mam 158
dla mnie jesteś wysoki:)

no nie zartujcie, ze to jest dobry wzrost dla faceta:D

Gość soffija 32
To ile ty masz wzrostu?

Gość mi sie nie podobaja faceci
którzy mają więcej niż 175. Mój ma tak z 173 i jest boooski :-)

biancaa > a co w takim wzroście jest dziwnego skoro większość facetów ma mniej więcej tyle? Mój ma 174 i nie przeszkadza mi to wcale. No ale ja niska jestem, mam tylko 160.

to akurat nie chodzi o to ile ja mam wzrostu, tylko o to, ze dla mnie osobiscie faceci ze 175 cm nie sa idealami, po prostu wole wysokich :D a 175 to dobre dla nastolatka :)

Gość soffija 32
Ale przyznaj sie ile masz?

Gość biancaaa
151 wiecej niz napoleon hi hi

Gość kadzia
o to akurat moj ma 165 i ja go kocham i mi to nie przeszkadza:)

powiesic sie. Czy wy idioci nie macie problemów? Ile tu tematów o niskim wzroście, czemu nie ma o niskim IQ? Ludzie mają po 145 cm i muszą z tym życ, nóż otwiera się w kieszeni jak czytam te bzdury

Gość vbfch
ttez kurwa jestem niski, mam 173!! i mam dola z tego powodu chcialbym miec tak 180 przynajmniej a najchetniej 185

Gość el rodeo
Stańczyk robaczku, to Ty?😭🌻

Gość Izazella
mam 178 i nie mam nic do niskich chlopakow. Jeden taki bardzo sie za mna uganial - 173 :)

Gość Izazella
biancaaa - Napoleon miał 168 wzrostu... ;) Mówiono , że ejst mały, ponieważ wybierał sobie "żołnierzy do ochrony", którzy byli o duuuuużooo wyźsi od niego, ponieważ, gdy była sytuacja zagrożenia wśród byków nie było go widać...:)

Izazella - nie wiem skąd masz te dane - ja z jednego źródła wyczytałam, że miał 152 cm, z innego - 158. Chyba coś w tym musi byc, że był b. niski, bo nigdy nie przemawiał do żołnierzy inaczej niż z konia, żeby nie było widac jego śmiesznego wzrostu. Gdyby miał 168 to byłby wysoki - w tych czasach wszyscy byli znacznie niżsi

Gość Izazella
Izazella - Mój historyk jest historykiem wybitnym. Już jako młodzian tłumaczył zwoje łacińskie i studiował - nie pamiętam gdzie - ale wiem, że w jego czasach na uniwersytecie ,na którym historia była na najwyższym poziomie. Ten człowiek na każdej lekcji zasypywał nas baardzo ciekawymi rzeczami i zostało mi w pamięci, że właśnie mówił, że Napoleon wcale nie był niski, jego wzrost był normalny...no i nie miał na jego punkcie kompleksu. Tak wykreowała go historia.

Gość Izazella
sorki, miało być pupa cośtam

TYlko na tej stronie co podałaś, też nikt nie wie:) No i forum internetowe to nie jest chyba autorytet naukowy? Najpewniejsza jest chyba ta miara po śmierci....

To sobie problem wymysliles:D Wzrost sredni,normalny i nie ma sie czym przejmowac,ja mam 172 i co? mam tez rozpaczac?heh tylko mi nie mow ze masz 32lata bo nie uwierze,skoro sobie takie błache problemy wymyslasz to zazdroszcze... :P:D