Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doda-ajj

chlamydia...

Polecane posty

Gość doda-ajj

chciałam sie zapytać czy któraś z was to rzechodziła?przeczytałam ze objawem jest m.in,zwiększona ilość wydzieliny fizjologicznje,no i przypomina mi sie temat który juz kiedyś omawiałysmy,temat gęstej białej wydzieliny,ja tak mam,bardzo dużo.a nie jest to grzybica.niektórzy piszą że to naturalnae...ale jakos się martwie-wiecie jak to jest jak sie człowiek niepokoi a potem naczyta cudów w internecie....

Gość to wcale nie jest
nic strasznego. Tylko , że paskudztwo może dokuczyć. Mi lekarz przepisał antybiotyk i tabletki dopochwowe. Pomogło.

Gość doda-ajj
a jak Ci się objawiało??

Gość to wcale nie jest
Przede wszystkim zapach . Mogłam się myć 20 razy na dzień a jechało zdechłą rybą. No i wydzielina. Cały czas majtki były wilgotne. Zmieniałam je 2 razy na dzień. Nic nie pomagało. Swędziało i piekło niemiłosiernie. Jak zaszłam do gina to zrobił rozmaz, żeby się upewnić , że nic innego nie ma tylko ten syf. No i wtedy dał mi te leki. Przestało lecieć i smrodek też przepadł. Najlepiej idż do gina. On Ci powie co to jest. Pozdrawiam

Gość doda-ajj
nie no ja tak to nie mam...aj schizuje naprawde...tak to jest jak się człowiek naczyta,ale dzięki za informacje,dziekuje Ci!!

Gość to wcale nie jest
Najlepiej nie czytać. Sama wiem z własnego doświadczenia, bo na prawdę można dostać schizy.