Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lena 1985

zab po leczeniu kanałowym

Polecane posty

Gość lena 1985

prosze, moze ktos wie jak to jest... mam leczona kanałowo 6-tke. po pierwszej wizycie strasznnie bolało... po drugiiej juz mniej ale doszło do zapalenia i brałam antybiotyk Dalacin C... okazało sie tez ze mam tak waskie kanały ze trudno je wyczyscic wiec dentyska zastosowała jakies substancje rozpuszczajace czy cos takiego...zab mniej bolał ale czasami czułam kucie... ostaatnio byłam na wypełnieniu tych kanałów, zab po wizucie juz nie bolał, zreszta tak p. dentystka mówiła ze z reguły ból całkowicie ustaje po wypeł. kanałów. dzien pozniej czyli dzis gdy jadłam zab zaczzał mnie bolec ale tak lekko, pozniej zjadłamm lody i zzacczął sie koszmar, bboli mnnie tak bardzo ze mam ochote sie popłkać, nie wiem co robić? jutro mam wizyte ale jak wytrzymać, cała szczeke po prawej stronie mam rozgorączkowaną... czy ktos tak miał

Gość ja tak miałam
miałam podobnie, ylko mnie ząb po leczeniu kanałowym zaczął bolec po 5 latach od wypełienia. okazało się że dentystka źle wyczyściła kanały... u Ciebie pewnie jest podobnie. proponuję żebyś jutro odwiedziła dentystke, niech zrobi Ci USG tego zęba i wtedy wszystko się wyjasni. powodzenia. na ból proponuję ketonal :(