Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to jest tak na prawde

Czy piguły mogą przekłamać wynik testu ciążowego?

Polecane posty

Biorąc pod uwagę fizjologię podczas brania pigułek tzn działają tak, ze kobieta jest jakby ciagle w stanie ciązy to czy zrobienie testu w czasie ich braniamoze spowodować, ze wynik bedzie fałszywy? Tzn zawsze wyjdzie pozytywny? Prosze o wyrozumiałość ;)

Gość doda-ajj
hee-mnie kiedyś mój chłopak zestersowany zmusił do zrobienia testu i wyszedł negatywny mimo brania tabletek.

Gość doda-ajj
moje kochanie nie wierzyło do końca tabletkom a teraz już się przekonał i nie zamęcza mnie testami żadnymi;)pzdr

u mnie jest tak samo...moj Miły ciagle głedzi mi za uchem zebysmy zrobili test, ale boje sie ze wyjdzie pozytywny mimo ze nie jestem i bedzie nadaremny stres

Gość doda-ajj
luuuz naprawde-moje kochane Maleństwo miało kiedyś niemiłą przygodę, dziewczyna brała tabsy a potem przestała i 2 miechy nie miała okresu.i strasznie sie bał,więc na początku naszego pozycia mimo mojego brania tabletek strasznie schizował,ile ja się musiałam natłumaczyć...robiłam test i wyszedł ok,czyli 1 kreska;P

Gość pstryczek
hi! a co jest jesli brałam cały czas regularnie tabletki i żadnej nie pominelam , a w tym miesiącu nie pojawiło sie krwawienie ? (podczas 7-dniowej przerwy) ... zaczynam panikować...bo do zazycia pierwszej tabletki z nowego opakowania pozostał mi jeden dzień.. i podejrzewam ze okres sie nie pojawi... ehh denerwuje sie strasznie ..

ja sie dowiadywalam w aptece i farmaceutka powiedziala,ze pigulki nie maja wplywu na wynik testu :)

Gość pstryczek
a co do wyniku testu ciązowego to tabletki anty nie zmieniają jego wyniku. Ja własnie powinnam chyba zrobic sobie tescik..ale sie okrutnie boję... i zarazem będe bardzo zdziwiona jesli sie okaże ze jestem w tym "szczesliwym" nielicznym procencie kobiet, ktore zaszły w ciąze pomimo stosowania tabletek antykoncepcyjnych..

Gość do pstryczka
jestem w tej samej sytuacji :) z tym, że ja juz nowe opakowanie zaczełam brac, okres sie nie pojawił czytalam wlasnie ulotkę - napisali, żeby isc do ginekologa jesli okres nie pojawia sie dwa razy pod rząd bo to moze oznaczac ciąze - więc odważyłąm się zaczac nowe opakowanie bo okres nie pojawił się dopiero raz i tez sie zaczełam zastanawiac czy to testu nie przekłamie

Gość uuuuuuuuuuuuuuup