Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

esteta

chyba jednak jestem fajnym facetem

Polecane posty

no bo tak: Pokój: WaWa PanMarekPonizy: cze Olga: czeeeeesc PanMarekPonizy: skype masz? Olga: mam PanMarekPonizy: skype lub kom, tylko! Olga: ze co???? PanMarekPonizy: skype Olga: narty 5 minut... PanMarekPonizy: skype -------------------------------- Pokój \"dwudzestolatki\". Ten koles zabil mnie na calego. Pobil wszystkich zboczkow ktorych przytaczalam ponizej. Ten jest na samej gorze w moim rankingu \"tebesciarskich teksciarzy\": onSZUKAM: czesc olka: hey onSZUKAM: ile masz lat?? olka: 22 onSZUKAM: ekstra. Mam na imie Lukasz, mam 37 lat. Nie wiem jak to zabrzmi ale szukam tu zony:) Wiem wiem, nie uciekaj:))) olka: ??? onSZUKAM: aaa, rozumiem. No wiec z zawodu jestem technikiem zywienia, chwilowo jestem niestety bezrobotny ale bedzie lepiej bo w weekend mam rozmowe o prace:) Mam 173cm wzrostu, czarne wlosy, podobno jestem bardzo fajny. Mam wlasne mieszkanko. Moze sie u mnie spotkac i pogadac o tym? olka: eee... misu. Zgubilam sie, o czym chcesz pogadac? onSZUKAM: jeju no mowilem ze szukam zony, nie czytasz tego uwaznie chyba :( Blagam spotkajmy sie. Naprawde cie prosze. Co ty na to? Nie szukasz meza? Naprawde jestem ciekawy. ------------------------- Pokój: Regionalna > Warszawa wawapan42: czesc olka: czesc wawapan42: skad jestes olka: \"?\" wawapan42: co olka: pytajnik wawapan42: nie rozumiem olka: nie dziwie sie wawapan42: skad jestes olka: no dobra, z w a w y wawapan42: co powiesz na wiazanie a potem jebanko ciebie? dzisiaj olka: czy ty mowisz serio czy wypiles o jednego gingersa za duzo? wawapan42: jestem tu nowy olka: ... wawapan42: powiedz mi jak poznac tu dziewczyne???? ============= ze stronki [http://meskiespytki.blogspot.com] po prostu rewelacja :D

Gość
fajne :D Synek Tak troszeczke inaczej... dla odmiany;-) Pokój: WuWuA synek_ONAN: elo olka: hehe synek_ONAN: widziauem rodzicof jak sie jebali wczoraj olka: a ja widzialam wieloryba na discovery channel synek_ONAN: aha

Demi, w takich chwilach mozna tylko zazdroscic bycia kobieta :P

Gość
no nie wiem ;) mialam kiedys taki dialog na chacie

Demi, no wlasnie, a mnie to nie spotka raczej, a chcialbym sie tak kiedys zakrztusic herbata(letnia) i spasc ze stolka :P