Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ann_

Naturalne sposoby powiekszania piersi - pomozcie!

Polecane posty

Gość Ann_

witam, niedawno skonczylam diete, duzo schudlam, bylam bardzo zadowolona .. niestety ucierpial na tym moj biust - wiedzialam ze tak sie stanie jednak moje piersi zmniejszyly sie z 70C na 70B ... slyszalam o jakis cwiczeniach ale nie wiem dokladnie na czym polegaja ... prosze piszcie wszytskie znane wam metody NATURALNEGO piwiekszania piersi ... (operacja odpada :P ) z gory dziekuje za odpowiedzi 🌻

Gość Ann_
a mój chłopak powiedział, że moje piersi wyglądają teraz obleśnie i woli gdy jestem w staniku nawet w łóżku :(

Gość Ann_
baaardzo smieszne podszywaczko moj facet akurat nie narzeka wiec nie masz sie co wysilac

dziewczyny prosze o pomoc :) nie wierze ze nikt nie wie :D

Gość to okropne przeciez
tu jest juz taki temat!

Jejku ludzie co wy tacy najrani ... taka ladna pogoda a wy zle humory macie jak h**. co z tego ze jest juz taki temat? tam w temacie praktycznie nic sie nie dzieje ... a wy zrobcie cos ze soba i wiecej zyczliwosci ... :O:O

Gość to okropne przeciez
czyli ze mamy ci tutaj od nowa wypisywac wszystkie metody naturalnego powiekszania piersi bo tobie nie chce sie czytac tam? no przykro mi ale nic z tego

Gość do Ann
Powiedz dlaczego piszesz "Jejku ludzie co wy tacy najrani ... taka ladna pogoda a wy zle humory macie jak h**. "-i obrazasz nas. A potem oczekujesz życzliwości: "a wy zrobcie cos ze soba i wiecej zyczliwosci ". Doprawdy dziwny sposób zdobywania zyczliwości.

Gość sorry ze cie zjechalam ale
taki temat naprawde jest i ma duuuuuuuuuuzo stron nie wiem jak to sobie wyobrazasz ze to wszystko ci tu ktos napisze raz jeszcze...teraz sie tam nic nie dzieje bo dziewczyny stosuja kuracje i czekaja na efekty, jesli naprawde cie to interesuje to przecyztaj temat od poczatku

nie no lol .. wcale nie oczekuje zyczliwiosci ... co do tamtego tematu, to przeczytalam go dokladnie uwierz mi. nie mam w zwyczaju zakladac nowych tematow nei zapoznajac sie wczesniej z poprzednimi ... ok na tamtym temacie jak metoda -> mianowicie masarz piersi, jednak ja chcialabym znalesc rowniez inne skuteczne metodu -> kremy, masarze, cwiczenia itp ... i skoro nie chcecie sie wypowiadac, nikt wam nie karze. licze jednak na to ze znajdzie sie jakas porzadna kobietka ktora zamiast pisac glupoty napisze cos zwiazanego z moim tematem ... zegnam

Gość sorry ze cie zjechalam ale
przeciez na tamtym temaice jest ze 30 metod!

Gość powiem ci tak

Gość powiem ci tak
sposobow jest mnostwo-masaze (kilka rodzaji), mieszanki ziolowe, maselka do piersi, nawet smarowanie piersi roznymi produktami ktore znajdziesz w ...lodowce...ale w szczegoly wdawac sie nie bede, chcesz wiedziec-czytaj

Widze że masz bardzo podobny email do mojego nicka :P witam :) w sumie moglaś nie zakładać nowego topiku ale skoro już to zrobiłaś to czemu masz mieć nieprzyjemności z tego ze żyjesz :P uważam że ta metoda Kasi (zapewne pamietasz z tamtego topiku) jest bardzo dobra -> trzeba tylko uzbroić się w cierpliwość ... co do kremow to nie stosuje żadnych więc nie mogę poradzić, jednak możesz zakupić krem ujędrniający z Dove. bardzo pomaga :) a wy kobietki zamiast pokazywac swoje zniechęcenie nie piszcie wogole skoro uwazacie ze ten topik jest bez sensu .. po co macie sie zniżac na ten poziom, hę ?? 🌻 :)

Gość Do Ann
Skoro nie oczekujesz życzliwości, a wcześniej pisałaś "więcej życzliwości"- to sobie sama przeczysz. A swoją droga to ktoś tu miał rację, że skoro wiedziałaś, że jest już taki topik,to lepiej było pytać na tamtym-aby inne osoby nie powtarzały juz raz przytoczonych metod. To sugestia- nie zniewaga.

Gość Do Ann
poza tym wlasnie widze jak przecyztalas temat...piszesz tylko o masazu a tam jest bardzo duzo metod wymienionych