Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makarona

Czy którejś wypadały i osłabiły się włosy w ciąż?

Polecane posty

Gość makarona

Gość makarona
Tyle się nasłuchałam o tym, jakie piekne gęste i mocne są włosy w ciąży, niestety, moich duża ilość wypadła i stały się strasznie cienkie. Strach pomyśleć co się z nimi stanie po porodzie...

Gość jejkujejku
moze masz jakies braki witaminowe pij pokrzywe

moze to zly przyklad ale moja mama od porodu stracila wiekszosc wlosow. to bylo ponad 20 lat temu - bylo to jej 3e dziecko i po mnie ani bracie nie miala problemow - miala tak samo geste i krecone, dlugie wlosy jak przed porodem. a po moim najmlodszym bracie zaczely jej okropnie wypadac, zaden lekarz nie potrafil nic na to poradzic. i teraz ma krotkie, proste i baaardzo zadkie wlosy (widac jej skore pod wlosami). wiem, ze teraz medycyna poszla na przod ale przez tyle lat nie znalazla lekarza, ktory by jej pomogl - teraz to juz za pozno ale pisze to jako ostrzezenie dla innych powodzenia

dodam, ze w ciazy nie miala problemow z wlosami, dopiero po porodzie (silami naturalnymi - podobnie jak poprzednie dzieci)

Gość mi też po porodzie
wypadły i musiałam się pozegnać z rozpuszczoną gęstwiną, teraz noszę krótkie , bo jest ich mało, a witaminy w ciąży i podczas karmienia zażywałam