Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonjaa

temperatura

Polecane posty

Gość sonjaa

mam pytanie do jakiego momentu utrzymuje si epodwyzszona temp.? czy w dniu okresu powinna ona spaść...? czy jezeli w dniu planowanego @ bedzie dalej podwyzszona a okresu brak czy mzoe to swiadczyc o ciąży...? kiedy powinn aona spasc?

jeżeli temperatura spada w czasie kiedy powinnas miec okres to znaczy ze go najprawdopodobniej dostaniesz, najczęsciej temperatura spada w dniu kiedy dostajesz okres, natomiast jak podwyższona temperatura utrzymuje się jeszcze długo po terminie okresu to jest prawdopodobieństwo ciąży, ale sama temperatura podwyższona nie jest objawem ciązy, przy ciązy wystepuje jeszcze wzmozona sennośc, ucisk na pęcherz moczowy i podrażnione sutki......itp

w dniu okresu powinna spaść... u mnie nie spadł tylko przez kilka dni utzrymywała sie na poziomie 36,8 - 37,2 okazało sie że w ciąży jestem :-) do tego zmęczenie, bolesność sutków i ból brzucha jak na okres

Gość SanSan
witaj temp ZAWSZE spada przed @, na dzien albo w dniu kiedy pojawi sie okres jezeli zawsze mialas cykle o tej samej dlug i nigdy nie przesulanely sie ani o 1 dzien to mozesz teraz podejrzewac ciaze nie wiem jak dlugo mierzysz temp, jezli jest podwyzszona juz 18 dni to smialo mozna mowic o ciazy pozdrawiam