Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emylee

Nazwa?? Bo nie wiem...

Polecane posty

Gość emylee

Cześć. Za niecały miesiąć (bo 23 czerwca) mam slub. Mój ślub. Ale mam jeden, wielki problem. Właśnie skończył mi się okres. Są jakieś tabletki co spowalniaja okres albo powoduja, ze masz go wczesniej? Nie chce mieć cioty w dniu mojego ślubu!!!!!!!!!!!!!! Ratujcie!!!!

Gość ta czy inna dupa
idź do gina

Gość ziki
ja jem tabletki anty i dzięki temu moge czasem coś poprzesuwać,ale Tobie nie polecam bo jak zaczniesz brać je teraz to możesz plamic cały miesiąc....... ja nie znam żadnych takich innych "medykamentów" jeden sposób mam tzn miałam jak nie bralam anty.... pilam ocet....na pół szklanki łyżka octu....tak się trulam dwa razy chcąc opóźnić ciote...i sie udało.......

no właśnie- gdyś pomslała o tym wczesniej- mogłabys sobie okres regulować biorąc pigułki anty... a tak no to trudno....

zrób tak: nie rób przerwy 7 dniowej tylko od razu zacznij nowe opakowanie a zeby uniknac plamienia podczas drugiego opakowania bierz po 2 tabletki na raz, czyli ze wystarczy ci na 10 dni + 11 dzien 1 tabletka potem przerwa 7 dni i nowe opakowanie juz normalnie ale nowe opakowanie caly m-c dodatkowa ochrona jest to sposob ktory polecila mi moja ginekolog, potrzebowalam przesunac okres z powodu wakacji ale skonsultuj jeszcze ze swoim

Gość dla mnie to
o czym ty piszesz? Ona nie bierze tabletek

Gość ziki
heh...nikt nie jest nie omylny :P:P:P a mam do Ciebie pytanko poważnie tak można po dwie łykać żeby plamień nie było?????? bo ja pierwsze słysze o czymś takim.......i mnie zaciekawiło szczerze przyznam

tez bylam w szoku, ale moja gin jest dobra wiec jej wierze ale glowy nie daje czy kazdy i zawsze tak moze ja bralam wtedy yasmin, ktora maja mala dawke hormonow chodzi o to, ze czasem dawka hormonow jest zbyt mala, zeby powstrzymac plamienie na sile nie robiac przerwy, wiec trzeba sobie zapodac wieksza dawke oczywisice nie polecam takich experymentow za czesto ja zrobilam taki numer po raz pierwszy od kad bore tabsy, od 7 lat

to byla profilaktyka, wszytko udalo sie ok ale ogolnie yasmin sa dla mnie za slabe wrocilam do minisistonu

Gość emylee
czyli nie ma jako takich tabletek na sowolnienie okresu albo przyspieszenie? Tylko środki antykoncepcyjne???? Kurcze..... nie chce brac anty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Haris Pilton --> ja też czasami nie robiłam przerw między tabletkami jednofazowymi (za zgodą gina), ale pierwsze słyszę, żeby brać po dwie? I nie masz żadnych rozchwiań, dokładając sobie nagle podwójną dawkę hormonów?

emylee --. sposób NRD-owskich lekkoatletek ;), ale skuteczność na zasadzie na dwoje babka wróżyła: brać przez jakiś czas przed okresem sporo cerutinu/rutinoscorbinu (ale bez przesady, żebyś sobie nerek nie uszkodziła!).

nomina - nie wszystko jest jak najbardziej ok ja ogolnie bardzo dobrze reaguje na antykoncepcje hormonalną ale uwazam, ze to sprawa na tyle indywidualna, że każdy powinien pytac swojego gina o wszystko dobry gin to skarb