Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozalia 26

decyzja

Polecane posty

Gość rozalia 26

NIECHCE MIEC DZIECI to wspolna decyzja meza i moja, czy ktos mi poleci dobra i sprawdzona metode!np.podwiazanie jajnikow, spiralka kto zwas to ma na czym to polega?

Gość rozalia 26
co......?????????to juz nikogo niema z podobnym problemem :(

Gość dupa blada..............
spirala powinna nie dopuścić do zapłodnienia, jezeli sie juz to zdarzy nie dopuści do zagnieżdżenia jajeczka w macicy. spirale są rózne np. z miedzią lub hormonalna (mirena). ta metoda jest polecana raczej kobietom, które rodziły. sama mam spirale i jestem z niej b. zadowolona.

Gość rozalia 26
..........a co z tymi co nie rodzily ..............spirala czy te podwiazanie????????''

są także spirale dla tych co nie rodziły popytaj u ginekologa

o podwiązaniu raczej zapomnij- nielegalne. sa mniejsze spirale dla nieródek , musisz się wybrać do ginekologa i on Ci wszystko wytłumaczy.

Gość rozalia 26
ale 100% te podwiazanie bo gdzies tam czytalam a czy legalne to ................niemam pojecia JUTRO IDE NA ZABIEG A CO WYBIORE TO NIEWIEM

watpie czy znajdziesz lekarza, który Ci podwiąze jajniki. jesteś młoda i tym sie lekarz będzie kierował. podwiązanie jest nieodwracalne.

chyba jesteś młoda? 26 lat, tak?

Gość rozalia 26
26 to jest juz nie taka mloda!! zaplace ile zaplace ale podwiaze.........jak znajde takiego co mi to zrobi

Gość Mała 00
Bardzo dziwna decyzja nie rozumię Cię ,jesli teraz podwiążesz jajniki (co jest sprawą nieodwracalną ) a za 10 lat Ci się odmieni i co wtedy? Zastanów się dziewczyno , ja jestem mamą dwóch dziewczynek nie wyobrażam sobie bez nich życia , są całym moim swiatem . Dziecko to cos wspanialego dla kobiety !!! Zastanów się dziewczyno , potem możesz załowac

tu nie chodzi o granice wieku. prędzej 40-o letnia kobieta z 10-ą dzieci namówi lekarza na podwiązanie niż bezdzietna 26 latka.

Gość rozalia 26
no to spiralka ............byle by nie miec dzieci

Gość a dlaczego
a facet nie może o to zadbać? Jest taki prosty zabieg dla mężczyzn.

Gość Marta1983
niech facet sobie jajka utnie :P Świruje.. Ale nie podwiązuj bo jak kiedyś zapragniesz dziecka to nie będziesz mogła mieć.. Spiralkę ci polecam.

Gość sonix
jesli zdecydujesz sie na spiralke musisz isc do pewnego ginekologa bo zle zalozona moze miec powazne konsekwencje. podwiazenie nier wiem czy jest legalne-20 lat temu bylo a teraz jak sie wszystko zmienia...... w kazdym badz razie skuteczne

Gość a dlaczego nie facet
Wazektomia jest to prosty zabieg chirurgiczny polegający na przecięciu i podwiązaniu nasieniowodów (przewodów, przez które przepływają plemniki). Jest to najtańsza, a jednocześnie najbardziej skuteczna metoda antykoncepcyjna dla mężczyzn, którzy chcą mieć pewność, że już nigdy nie zostaną ojcami.