Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orr-k-k-a-a-

brzuch po porodzie...

Polecane posty

Gość orr-k-k-a-a-

Słuchajcie w ciazy nie było az tak widac moich rozstepów. teraz sa wszedzie ( gdzie sie da) nawet na piersiach , pod pachami mi wychodza.... brzuch wisi - własciwie to tłuszcz i skóra... co z tym robic? mozna podczas karmienia uzywac jakis kremów wyszczuplających? jakie macie doswiadczenia , jak sobie radzicie. prosze o pomoc...

po 1 pas poporodowy ....zacznij go uzywac... wstukaj w szukaj--->pas poprodowy był ostsnio taki tenat mamie 3czki bardzo pomógł z tego co pamietam !!!

witam ja mam taki sam problem z brzuchem wiszacy worek co prawda jest juz miejszy ale i tak wisi a nie mam zbytnio sil na robienie brzuszkow bo jak juz dzieci spia to chce miec chwile dla siebie mam nadziej ze juz nie dlugo zejdzie mi ale ja macie jaies sposoby na zgubienie tego wora to piszcie prosze!!!!

Dziewczyny-a ile ileście po porodzie,może to jeszcze za wcześnie,jeszcze macica się nie opkurczyła?... A poza tym to chyba tez zależy od genetyki...

mi tez wisial przez kilka tyg a teraz 5 mies po porodzie jest super! nic nie wisi nic nie widac! niestety jest to tez zasluga genow..a kazda ma inne slyszalam jednak niepochlebne opinie na tem pasow na brzuch! za szybko sciagaja i potem moze byc brzuch pomarszczony...pociesz sie ze tyle ile rosnie to zazwyczaj sie wchlania! wiec jeszcze kilka mies i bedzie lepiej! na rozstepy nie poradze bo nie mam.