Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erot

orgazm analny

Polecane posty

Gość erot

Czy miala ktoras z was orgazm podczas sexu analnego?

Gość Elka 17
Ja miałam, ale musiałam jednocześnie wepchnąć sobie rurę odkurzacza w cipę, podczas gdy stefan wpychał swoje wnetrzności w moje usta. Czy to też się liczy?

Gość idz stad
za takie odp.uwielbiam to forume

Gość Ewka24
Ja nie!Ale miałam orgazm wtedy,gdy mój narzeczony pieścił moją łechtaczkę,a jak już prawie dochodziłam,to włożył mi paluszek w dupcię!Mniam!Doszłam w momencie!!!

Gość Student23
Okazuje się, że nie wszystkie kobiety mają predyspozycje do osiągania orgazmu analnego. Każda kobieta taki stosunek inaczej odczuwa i każda inaczej do niego podchodzi. Dla jednych jest to obrzydliwe i bardziej się tym stresują niż czerpią przyjemności. Inne zaś są w niebo wzięte. Jednakże predyspozycje nie są kluczowym aspektem tej sprawy. Wszystko zależy od podejścia partnera i atmosfery. Odpowiednio przygotowana atmosfera daje duże prawdopodobieństwo takowego orgazmu. Moja dziewczyna nie ma nic przeciwko takim stosunkom ale często jest zestresowana tym i nic z tego nie wychodzi, ale też parę razy w stosunek został zwieńczony super orgazmami. Stymulacja łechtaczki jest możliwa le nie konieczna. Jak już mówiłem każda z Was jest inna i inaczej to odczuwa. Ale praktyka czyni mistrza.