Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

satee

co lepsze?

Polecane posty

siostra bedzie miala ciezki egzamin. chcialam jej cos kupic na pomoc. powiedzcie co bedzie lepsze? stosowal ktos preparat o nazwie sesja? a moze kupic jej plusz activ? poradzcie co lepiej dziala?

Gość to co jest bardziej kolorowe
bo jeśli chodzi o skład to absolutnie nie ma znaczenia, efekt wyłącznie na zasadzie autosugestii

wiec tak naprawde to nie dziala? chcialam jej jakos pomoc....

Gość jelesias
ja bralam sesje systematycznie i ma duzo fajnych skladnikow, napewno jakos wzmacnia organizm i pomaga w nauce. Pluszz tez, ale on raczej jako dorazna pomoc na przebudzenie nad ksiazkami. Napeno zaden z nich nie eliminuje calkowice stresu , bo tak sie nie da, ale oba poprawiaj koncemntracje.

ja jak mam za duzo nauki lub obowiązków i czuję że mogę nie dac rady za długo to sięgam zawsze po coś z guaraną. wolę taki rodzzaj witaminowego wspomagacza niż energetyk czy sesja. wiem że jest teraz na rynku nowy Plusssz up z guaraną, muszę go kupić i spróbować. Widziałam ostatnio że twarzami kampanii plusssza jest Monika Brodka :) o tu http://www.wirtualnemedia.pl/article/2655218_Monika_Brodka_bedzie_reklamowac_Plusssz_Up.htm