Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cedynia

chciabłbym sie zareczyć, ale nie mam na to kasy..

Polecane posty

Gość cedynia

taki tekst uslyszalam dzis od kolegi.myslalam na poczatku, ze zartuje, albo ze moze nie ma kasy na pierscionek nawet.ale on dokladnie mi powiedzial-chcialbym sie zareczyc, a za okolo 2 lata wziac slub z moja dziewczyna, ale nie mam pieniedzy, najpierw musze odlozyc oklo 10 tys, zeby sie zareczyc.jestem w szoku! czy zeby sie zareczyc, trzeba mniec kase? jeszcze chociaz troche bym zrozumiala, jakby np powiedzial, ze najpierw chce kupic mieszkanie np, ale nie, po porstu musi miec oszczednosci? rozumiecie cos z tego?

Gość cedynia
ja tez nie.znam jego dziewczyne, w ogole nie jest materialistka, wiec watpie,zeby powiedziala, owszem, mozemy sie zareczyc jak bedziesz mial iles tam na koncie..dziwne. a ona pewnie sie zastanawia, czemu on nie chce sie zareczyc..:O

Gość trudno powiedzieć
wreszcie jakis normalny facet, który mysli powaznie o życiu, a nie tylko o " darmowym" seksie w małżeństwie. Zaręczyny wiażą się z obietnica ślubu i ustaleniem przybliżonej daty. To chyba logiczne,że chce trochę pieniedzy odłożyć.

Gość cedynia
darmowy seks to dzis maja prawie wszyscy przed slubem, wiec dla seksu slubu nie bierze:O

Gość cipay
gosciu chce odlozyc sam na slub, co w tym dziwnego? Wam pewnie rodzice wszytsko sponsorują i dlatego nie mozecie tego zrozumiec! A to przeciez oczywiste , ze jak sa zareczyny to potem jest slub. A na slub potrzebna kasa.