Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grendy

Dlaczego chude dziewczyny mają lepiej?

Polecane posty

Gość grendy

??? Nie rozumiem ,mam 174 cm,waze 64 i nie raz słyszałam docinki na mój temat...Ludzi dlaczego jest tak ,ze kobieta nie moze załozyc mini ,badz jakiegos seksownego ciuszka ,bo zaraz sie spotka z docinkami?

e tam , a czemu gorzej? tak samo . nierozumiem czemu docinki? że szpanujesz chudością. nie sadze by jakis facet narzekal:P

Gość ciekawskie jajko
z jakimim docinkami? Ja mam 175 i ważę 60 kg, ogólnie to jestem bardzo zgrabniutka. Kochana ubieraj mini i inne sexy ciuszki, założe się że świetnie wyglądasz:)

Gość zzzzzzimny Roman
Jak ma grube uda i dupe to niech nie nosi, jest lato jak mozna byc grubym ?

Gość grendy
Nigdy nie byłam szcupła ,taka jak moje rówieśniczki ,bo poprostu juz tak mam genetycznie,ale glupio mi isc ze znajomymi w mini jak obok mnie kolezanka ,ktora ktora jest drobniejsza a ja w porównaniu do niej ....wygladam ,jak wygladam...

Gość grendy
Ja mam takie kształty poprostu ,nie jestem jak decha ...Własnie juz docinki ,ze grube uda i pupa...

Gość grendy
madchen ,widzisz ty jestes normalny a kolega nizej ...Juz cos nie pasuje...

wymiary nie wskazuja na to ze nie mozesz. rany.. kobiecosc i tyle:P to nie otyłość!!!!

Gość zzzzzzimny Roman
chodzi o to zeby ubierac sie do figury, jak nie masz szczuplych nog i waskich bioder, to miniowka tylko cie szpeci, tak juz jest ze nie kazdy moze nosic co chce

Gość p. Justynaa
Też mam 174 wzrostu i ważę 64. I chciałabym być szczuplejsza. Ale jak odsłonię nogi - choć robię to rzadko - to raczej spotykam się z pozytywnymi reakcjami. Kobieta się podoba kiedy jest kobieca - a to znaczy, że ma krągłości tu i ówdzie :). Ale grunt, by się samej dobrze czuć. Jeżeli nie czujesz się w skąpej mini najlepiej, proponuję nosić trochę dłuższe mini :P. Pozdrawiam.

Gość aaaaale to już było
zzzimny Roman - co ty pitolisz?!?!?! Kobieta o wąskich biodrach w mini wygląda tak jakby facet ubrał sie w kondoma.

Gość bulinaop
Ludzie w Afryce i nie tylko w Afryce głodują,a Wy macie obsesję na punkcie wagi.To jest chore,co za świat !

Gość jejkujejkuu
wyglada nieladnie

Gość grendy
Ja nie twierdze ,ze szczupłe kobiety zle wygladaja,tylko dlaczego zdominowały te 'kobiece'? bulinaop-masz racje...

Gość zzzzzzimny Roman
a jak wyglada facet 190 60 kg w obcislej koszulce??? komicznie, dlatego oni tez takich nie nosza ....widzisz kazdej plci sie to tyczy

Gość hahahahh
zgadzam się z zimnym romanem. święta racja - stosownie do okoliczności trzeba sieunierać, ale przede wszystkim stosownie do figury! i oczywiste że grubych ud i wielkiego tyłka opiętego kusą kiecką nikt nie ma ochotyu oglądać, podobnie jak wystających żeber w przykrótkim topie.. (choć z dwojga złego lepsze te żebra niż trzęsący się brzuchal wylewający z zakrótkiej koszulki) trochę samokrytyki drogie panie nie zaszkodzi!

Gość aaaaale to już było
Tylko, że akurat laska na tym zdjęciu nie ma wąskich bioder. Powiedziałabym, że ma właśnie dość szeroki rozstaw kości biodrowych.

Gość do hahaha
Ciekawe jaki ty jestes okaz piekna :D pewnie jakis paszczak bo zazwyczaj tacy sie mądrują!hahhahaha...

Gość hahahahh
tu nie chodzi o szerokość kości biodrowych tylko o nadmiar tłuszczu tu czy tam.

Gość hahahahh
zdziwiłabyś się. ale nie zamierzam dowartościowywać się w sieci, bo mi to niepotrzebne. natomiast - obiektywnie stwierdzam że to co pisze Roman jest prawdą.

Gość aaaaale to już było
do hahahaha - Roman napisał o "wąskich biodrach", a o tym decyduje nie tylko ilośc tłuszczyku, ale tez rozstawienie kości biodrowych. Nie wiem, czy ci wiadomo, ale są rózne typy sylwetki np. typ chłopięcy (o wąskich biodrach, brak wcięcia w pasie) albo typ kobiecy (szersze biodra, wąska talia) itd.

Gość hahahahh
czy wy nie umiecie czytać? roman pisze o szczupłych udach i wąskich biodrach W ODPOWIEDZI NA post autorki która pisze ze ma grubsze uda i spory tyłek - oczywiste że chodzi mu nie o samą kość biodrową tylko o biodra kobiece jako biodra - w dużym skrócie --> dupsko jak szafa źle wygląda w mini, podobnie masywne nogi - i o to chodzi. nie o szerokość kości samej w sobie. o nadmair tłuszczu na tychże biodrach czy udach - że wygląda to nieestetycznie. i to jest fakt.

Gość co ty tak za tym romanem

Gość sorrry
ale za chudą to ja sie na ulicy nie obejrze :O

Gość hahaha adwokat romana hihi

Gość hahahahh
chuda a szczupła to różnica. tak samo jak szczupła a puszyta/gruba/etc.. nie jestem adwokatem, ale swoje zdanie mam. nadmiar tłuszczu szpeci

Gość błekitna-laguna
faceci moich znajomych kłamią im w żywe oczy, że wolą je grubsze, niż chude anorektyczki, ale gdy pojawia się chuda, zgrabna dziewunia i w dodatku ładna dostają małpiego rozumu. :)) ogólnie lepiej mają szczupłe osoby, bo we wszystko wchodzą, byle ciuch mogą założyć i wyglądają ok, co nie znaczy, ze grubsze osoby są gorsze.

Gość powiedzialbym
ze tylko sie ogladaja ;) pod kolderke jednak szkeletora nie wezma..........

Gość hahahahh
no tak - albo szkielety albo grubasy :O są osoby szczupłe nie chude! I WYGLĄDAJĄ, i zgadzam, się mają lepiej, niż osoby grubsze/puszyste.