Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradźcie kobietki

P O R A D Z C I E K O B I E T K I

Polecane posty

Gość poradźcie kobietki

Ostatnio zaczęlam brać tabletki anty jednak z powodu kiepskiego samopoczucia przyjęlam tylko 9 tabletek z pierwszego listka i dalej już nie brałam. Teraz czekam na okres. Licząc że cykl trwa zwykle u mnie 28 dni, to okres spóźnia mi się już 10 dzień. Rozumiem że to nagle odtstawienie mogło namieszać w organiżmie i stąd to przesunięcie ale ja wciąż czekam i czekam i troche się już niepokoję. Prodszę poradźcie, szczególnie cenne bedą dla mnie opinie tych z was ktore tak jak ja przerwaly branie pigulek w trakcie opakowania. Kiedy u was pojawil się okres ??

Gość bilabong
hej pewnie dlatego ci sie zpoznia bo wlasnie namieszalas ja tez kiedys z powodu odstawienia nie maial miesiaczki ( tylko ja wzielam wszystkie tabletki i robilam poprostu przerw) najlepiej idz do lekarza to cos ci doradzi ja poszlam i dal mi zastrzyk na wywolanie miesiaczki

Gość poradźcie kobietki
Dodam jeszcze że oprocz fatalnego samopoczucia caly czas mialam średnio intensywne plamienie. W sumie okres trwał 2 tygodnie, z początku byl taki jak normalnie a potem było to plamenie. Gdy odstawiłam tabletki to plamienie nie ustepowalo jeszcze przez prawie tydzień.

Gość poradźcie kobietki
up up up

Gość poradźcie kobietki
Natio czyli moge się spodziewac że okres może mi się pojawić dopiero po około 28 dniach od wzięcia tej ostatniej - 9 tabletki ??

Gość kinga22
po 3 dniach.

Gość sonix
w ulotce jest napisane ze moga wystapic plamienia an poczxatku wiec jesli to twoje pierwsze tabletki to bylo ok