Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margo77

tomasz waśniewski olsztyn

Polecane posty

Jeżeli ktoś posiada to bardzo proszę o adres do doktora Waśniewskiego. Wiem tylko, że przyjmuje na ul. Grunwaldzkiej. A może ktoś ma numer telefonu?!

Gość sdtfbgf
ja tez chce tel do tego Pana:)

Gość rtuyjhyu
Tomasz Waśniewski Ul. Grunwaldzka (za sklepem medycznym) tel:601 93 00 79

Gość nowazolsztyna
Cześć Dziewczyny, ja także jestem na etapie zmiany ginekologa i z wypowiedzi na tym forum i innych forach wnioskuję, że najbardziej polecany jest właśnie dr Tomasz Waśniewski (i także inny lekarz ze Szpitala Wojewódzkiego, tj. dr Tomasz Hoppe). Czy wiecie może czy dr Waśniewski, lub dr Hoppe mają i robią USG w swoich prywatnych gabinetach?? Wiem, że można się umówić np. do dr Hoppe na USG (nawet 3D/4D) ale to już w Wojewódzkim.... Szukam ginekologa, który miałby dobry sprzęt do USG u siebie w gabinecie.... Dzięki za pomoc.

Gość wiem że jeden i drugi
są dobrymi lekarzami a pan Hoppe jest specjalistą od usg, miałam z nimi do czynienia i naprawdę nie mogę nic im zarzucić, polecam tez dr Wańczyka (też szpital wojewódzki)

Gość nowazolsztyna
Dzi ękuję bardzo za pomoc. Już sama, z własnego doświadczenia mogę polecić p. dr Tomasza Waśniewskiego. Od kilku miesięcy jestem Jego pacjentką i podpisuję się rękami i nogami pod wszystkimi pozytywnymi wypowiedziami na Jego temat! To świetny specjalista i ciepły człowiek a to bardzo ważne, szczególnie, gdy idzie się do takiego lekarza po konkretną pomoc w trudnej sprawie :-). Choćby korytarz był pełen pacjentek zawsze spokojnie, powoli wytłumaczy wszystko i udzieli odpowiedzi na długą listę pytań i nie masz wrażenia, że jesteś tylko kolejną pacjentką do "odhaczenia" na liście. I co najważniejsze od razu wzbudza zaufanie, bo jest konkretny i pewny siebie (tj. jak mówi, że tak jest to poprostu mu wierzysz :-)), a to bardzo ważne cechy u lekarza. A zatem reasumując, polecam tego (mojego) lekarza!

fajnie ze ktos ruszyl ten temat bo ja sama juz nie dlugo przeprowadzam siee pod olsztyn i szukam dobrego ginka . jestem po 2 poronieniach i czy ktoras moze polecic kogos dobrego? czy Hoppe i Wasniewski sa dobrzy przy trudnych ciazach?

Gość nowazolsztyna
Tak właśnie słyszałam, że specjalizują się w trudnych ciążach, ale sama nie mogę tego potwierdzić, bo niestety w ciąży jeszcze nie byłam..., ale mam nadzieję, że właśnie z pomocą dr Waśniewskiego będę :-). Na pewno dr Waśniewski wybierany jest przez kobiety, które się starają - ja sama znalazłam takie informacje m.in. na róznych forach interentowych. Jestem jak na razie bardzo zadowolona (poprzedni lekarze mówili poprostu: wszystko jest OK, proszę się nie martwić, na to trzeba czasu), a dla dr Waśniewskiego nie wszystko jest takie oczywiste, zlecił podstawowe badania, monitorujemy cykle i zobaczymy co dalej, ale przynajmniej zaczął coś robić, aby jeśli ma powiedzieć, że wszystko jest OK, to aby rzeczywiście miał do tego podstawy. Zatem powodzenia!

Gość spona86
hej dziewczyny polecam pana doktora z cala swiadomoscia tego co psze to swietny specjalista pozdrawiam

dr Hoppe przyjmuje w wojewodzkim a takza w swoim prywatnym gabinecie na zatorzu ;) ceni sie slono ale tez jest bardzo dobry i profesjonalny;) 2 moje siostry prowadzily u niego swoje ciaze ;) jest ok ;)

Gość pacjentkaolsztyn
Doktor Waśniewski zmienił gabinet i obecnie przyjmuje na ulicy Marii Zientary-Malewskiej 21 w Olsztynie - piękny domek, vis a vis Restauracji Pod Żaglami, tuż przed stacją benzynową Bliska. Ależ cudne miejsce! Jak tam ślicznie, wygodnie, pięknie i jaka fantastyczna atmosfera! Wiedziałam, że doktor to najlepszy lekarz i specjalista i zdanie podtrzymuję a teraz jeszcze dodatkowo ma chyba najlepszy gabinet w mieście - tak zadbał abyśmy się tam czuły dobrze, wszystko z myślą o pacjentkach, naprawdę dech zapiera! Polecam :)