Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agivp

kolezanka....

Polecane posty

Gość agivp

powiedzcie czy ja przesadzam??????????? opowiem wam moja historie, otóż: mam chłopaka, mieszkamy razem od 3 lat. raz jest lepiej, raz gorzej ale kochamy sie bardzo, jestem bardzo zazdrosna i wlasnie o to chodzi. mój chlopak ma kolezanke od dawien dawna, kiedys cos tam krecili ze soba, ale po miesiacu stwierdzili ze lepiej pozostac na stopie przyjacielskiej , bo tak jest najlepiej. jako para nie pasuja do siebie. pozniej poznal mnie.... teraz czasem pisza do siebie smski. a osttnio on zaprosil ja na pizze jak ja poszlam do pracy!!! i nic mi nie powiedzial, dopiero jak zobaczylam w tel smsy ze sie umowili to powiedzial " i coz taka afere robisz? przeciez znasz ja" faktycznie znam i wiem ze ona gdy miedzy nami sie kiedys nie ukladalo to dzwonila do mojego chlopaka i namawiala go na to by ze mna rozmawial, bysmy sie zeszli. ale ja o to spotkanie sie bardzo wkurzylam. czy slusznie?

Nie potrzebnie się wnerwiasz. Jeśli by mu pasowała, to już byś z nim nie była, tylko by był z tamtą. Poszedł se na pizze bo nic ciekawego nie było.

Gość agivp
kurcze niby tak, to comyslisz ? nie mam sie o co wnerwiac? a jak nastepnym razem gdzies wyjda? kurcze chyba zazdrosc mnie zezre

Gość agivp
nikt wiecej?

Gość noo jak to mówia pod
latarnią najciemniej...Najlepsza koleżanka -to męża kochanka -lepiej dmuchać na zimne...

Gość agivp
o kurcze ,

Zazdrość być musi, bo wtedy jest przyjemnie.... ech wspomnienia :-)

Gość agivp
dobre, ale ciekawe co na to moj chlopak- czesm nie moze wytrzymac hihihi nic mu niewolno , raz sie obrazilam o to ze byl mily dla kolezanki z pracy, biedaczek

Gość bezndzieja
boże. to jak ma dziewczynę to już mu nie wolno nigdy się z żadną kumpelą spotkać? nie rozumiem tego za cholerę a podobne rzeczy przeżywam we własnym związku. od zawsze miałam wielu kolegów, spotykaliśmy się na piwo, zakupy, oglądanie filmów u mnie lub u nich albo grupą albo w dwie osoby, nigdy z żadnym nie doszło do niczego o czym nie mogłabym powiedzieć całemu światu, mój poprzedni chłopak patrzył na to normalnie. natomiast obecny za nic nie może zrozumieć a najgorzej, że nie powie mi że nie chce bym gdzieś poszła, nie chce byśmy poszli razem bo moich kupmli nie lubi a po fakcie się obraża. ech....