Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meera

Czy anoreksja dotyczy tylko nastolatek?

Polecane posty

Gość Meera

Czy moze dopasc rowniez 22 letnia odchudzajaca sie babe?

i 40 i 60 letnią też

Gość Meera
na wszelkich stronach o anoreksji dziewczyny opowiadaja,ze popadly w nia jako nastolatki,mialy kompleksy,nie chcialy by im biust urosl itd.Ja jestem dorosla ksztalty ok,ale wazac 58 kg przy 168 stwierdzilam ze to znacznie za duzo i jem bardzo malo,wlasciwie z kazdym dniem mniej.ludzie w pracy gderaja o tej anoreksji,to sobie tak mysle o tym,ale chyba za stara jestem

Gość a moze sprobuj wycofac
no wlasnie. moj szwagier 37 tez ma anoreksje.

Gość Meera
Jak sie to u niego zaczelo? w ktorym momencie zauwazyliscie? u faceta to jeszcze dziwniejsze... A czy przedtem jadl normalnie?

Gość Meera
czy mial nadwage?

Gość eeeeeeeeeeeee
autorko - anoreksja nie bierze sie z samego odchudzania, to ra. dwa, ze choruja na to nastolatki, dzieci i dorosli.

Gość Meera
Wlasnie staram sie zrozumiec,jak ktos normalnie funkcjonujacy,odzywiajacy sie ,pewnego dnia nabiera przeswiadczenia,ze jedzenie jest BE ?

Gość eeeeeeeeeeeee
meera - zapytam od innej strony. jak ci sie zyje? :)

Gość kim30
wydaje mi sie ze anoreksja dopada rowniez "stare" baby...wszystko zaczyna sie nie tylko od problemow z waga od checi odchudzania ale rowniez od problemow w rodzinie, prcy itp....ta choroba dopada niespodziewaniei bardzo ciezko sie z tego wyleczyc....nikomu tego nie zycze....sama mam problemy z waga i problemy z jedzeniem...trwa to juz 10 lat i mam juz dosyc.

Gość kim30
straszne jest chciec a nie moc jesc

Gość eeeeeeeeeeeee
kim30 - wspolczuje

Gość Meera
Do eeeeeeeeeeeeeee Zyje mi sie fajowo,siedze sobie w Liverpoolu,pracke mam fajna za 1200 funtow miesiecznie,nie brak mi niczego.Ale jak widze te sobowtory "Kasi Mech" otaczajace mnie zewszad zaczynam chciec taka byc,ale co jesli popadne w przesadyzm?

Gość eeeeeeeeeeeee
tesknisz?

Gość eeeeeeeeeeeee
wyjechalas sama? dawno? co zostawilas w PL?

Gość Meera
Mieszkam z bratem i narzeczonym,jestesmy tu ponad rok. wszystko jest naprawde super,rodzicow zaprosilismy na pare dni latem,jesienia zabieram ich na wczasy na nasze ulubione Wegry.Wszystko jest tak dobrze,ze zaczynam miec fanaberie,boje sie troszke ze to niejedzenie za bardzo mi sie spodoba

Gość Meera
to chyba z nudow.po pracy wracam do domku,gotuje warzywka w parowarze,potem buszuje w internecie.w przyszlym tygodniu kupuje orbitreka,bede aktywniej spedzac wieczory.

Gość Meera
pracuje,malo jem, teraz bede cwiczyc i chyba znikne w oczach

Gość Meera
dobra, nie piszcie nic.jak czytam te moje zalosnosci,to nie mam pytan! pa

Gość eeeeeeeeeeeee
ha, osobiscie wydaje mi sie,ze jesli nie jest to spowodowane takachwilowa "fanaberia" chudniecia, to wlasnie ten twoj tryb zycia

Gość Zagubiona w czasie.
Zawsze mnie to irytowało, że poświęca się głównie uwagę dzieciom a o dorosłych zapomina. Ja mam 26 lat, od 19 roku życia mam problemy z jedzeniem, przez 7 lat moja waga wędrowała od 37 do 62 kg, mam problemy z cielesnością, choć dorosła to zagubiona jak 13 latka. Nie pozwalam sobie dorosnąć, czas jakby stanął- bo ani fizycznie, ani psych nie dorosłam do tego wieku. Straszne mam problemy ze sobą.

Gość Meera
podnosze temacik,bo jednak swiruje z tym jedzeniem.W pracce zjadlam jogurt 0% z garscia muesli,potem jablko,a teraz,po przyjsciu do domku -jajko na twardo.A teraz slecze przed laptopkiem i zadreczam sie,czy aby na pewno moj bilans energetyczny jest ujemny...

Gość Meera
zaraz jade z bratem do Asdy (hipermarket) i bede obsesyjnie gapic sie na pyszne rzeczy,a skoncze z kalafiorem w koszyku!

Gość ika26
ja miałam 24 jak mnie to wkręciło na dobre...dziś już 26 i dalej nie radzę sobie

Gość Meera
podnosze!! prosze,dzielcie sie spostrzezeniami.Moze znacie kogos kogo tez dopadlo w wieku niekoniecznie nastoletnim?

Gość Meera
moj topic odnalazlam pod wielká stertá innych,wiec podnosze PISZCIE