Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fanka TXF

moze ktoś widział tą reklamę i pomoże

Polecane posty

Gość Fanka TXF

widziałam przed chwilą reklame jakiejś gazety, chyba codziennej, wrocławskiej, w której będa - o ile sie nie mylę - płyty dvd z serialem "Z archiwum X" wiecie jaka to jest gazeta? Nie usłyszałam niestety tytułu ani zadnych szczególów...

Gość multiii
a nie czasem w wyborczej maja byc pierwsze 4 odcinki z pierwszej serii po 9.90zl

Gość 4 odcinki za dyche
A nie prosciej miec za darmo?

Gość Fanka TXF
no właśnie, to była wyborcza tak? dzieki.

Wlasnie dzisiaj czytalam ciekawa wypowiedz, na ten temat. \"witam, wlasne do kiosków powrócila kolekcja x-files. Wszystko niby jest fajnie - 9 sezonow, na kazdej plycie po 4 odcinki, do tego gadzety i inne duperele. Plyt ma byc 53, kazda srednio ma kosztowac ok. 23 złotych (iore pod uwage cene w prenumeracie), wiec w sumie zebranie calej kolekcji bedzie kosztowac ponad 1200 zlotych. W necie dostepne sa pelne zezony (nawet w bardzo bajeranckim opakowaniu w postaci walizeczki) za mniej niz 500 zlotych. I pytam sie, czemu w Polsce winduja takie ceny!!! przeciez to zdzierstwo w bialy dzien !!! oczywiscie nikt mi nie kaze tego kupowac, ale i tak sie zastanawiam, skad taka roznica w cenie? ze tmaczenie tyle kosztuj to nie uwierze.. \"

Gość Fanka TXF
blu berry - dziekuje za info, teraz instaluję Emula i bede scigac przez neta... bo to jednak za duzo pieniedzy aby kupowac w sklepie... pozdrawiam