Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika017

Co sie ze mna dzieje?Pomozcieboje sie

Polecane posty

Gość Monika017

dzis mija 42 dzien cyklu i nadal nie mam miesiaczki uprawialam sex z chlopakiem bez zabezpieczenia test ciążowy wyszedl negatywnie co sie dzieje? dostalam rowniez jakis czas temu biały sluz, a dzis przezroczysty i ciągliwy co to o znacza? prosze o pomoc :(

Gość clotrimazolum
teoretycznie rozciagliwy przezroczysty sluz oznacza dni plodne. Lepiej jednak jak pojdziesz do ginekologa, bo moze brak miesiaczki wynika z jakiegos problemu zdrowotnego, niekoniecznie z ciazy :)

Gość Monika017
Nie wiem co sie ze mna dzieje pierwszy raz tak mi sie poprzestawialo ze 42 dzien juz tak to 30-33 maxi nie wiem co robic bede musiala jedfnak isc do ginekologa choc to dla mnie jest straszne :(trzymalam sie od tego z daleka.

następna. nie dość że sie nie zabezpiecza a potem jęczy to jeszcze ginekologa sie boi... jak juz wyzej napisano nie musisz byc w ciązy, okres moze sie spoźniac przez stres czy pogode ALE każdy niezabezpieczony stosunek moze skonczyć sie własnie ciążą a ginekologa sie nie boj- to zwykły lekarz, dla niego to normalne że zamuje sie kobiecymi sprawami, tylko Ci pomoze

Gość Monika017
Od dawna probowalismy jakies pol roku bez zabezpiecznenia wszytsko bylo ok..ale teraz naprawde cos musi byc nie tak nie wiem co jest powodem. jesli testy wyszly negatywnie wiec mysle ze to mozna wykluczyc bo testy daJa przeciez 99%?

Gość qwertyu
No zamiast się stresować idź do gina. Będziesz wiedziała co i jak. Uwierz wizyta wcale nie jest taka straszna. A po co ci dalej męczyć się w tej niepewności. Idź.

Gość wrrr
Pogratulować rozumu... Pół roku bez zabezpieczenia... Może w końcu wpadka? I jeszcze do lekarza nie chodzi... Aż szlag trafia jak się dzieci za seks biorą... Pewnie ze stresu Ci się przesunął. Proponuję wizytę, a potem na lekcje do szkoły, może zmądrzejesz...

Gość alexja
rozumiem ze sie stresujesz ginekologa ,ja tez tak mam,skoro test wyszedl negatywnie to nie masz sie czym martwic,lekarz ci poprostu powie czy to ze stresu,czy moze masz jakas chorobe,bo tak tez byc moze,nie ma sie czego wstydzic,ginekolog co chwile ma jakies nowe pacjentki wiec na ciebie szczegolnie nie bedzie zwracal uwagi,pojdziesz do typa pierwszy i ostatni raz,tak sobie wmawiaj.ja tez wspolzyje bez gumek,ale chlopak sie we mnie nie spuszcza,a jesli sie nie spuszcza to jest strasznie male prawdopodobienstwo ze zajde w ciaze,przeciez plemnik tak dlugo musi sie przeciskac tam gdzie trzeba a to jest podobno bardzo trudne,kochanie sie z grumkami to nie to samo.

Gość wrrr
Następna błyskotliwa... :/ Żal dzieci, które w końcu się trafią z takich "metod"...

Gość Monika017
Jaka jestem SZczesliwa Pieknie Dostalam OKRES!!!!!!:))))))) nigdy sie z tego nie cieszylam ale teraz to naprawde Dziekuje wam tez za trzymanie mnie na duchu;):*****

to moze zmien teraz swoje postepowanie, moja kumpela tez sie cieszyła że pół roku na przerywanym sie jej udaje a teraz jest w 3 miesiącu :)

Gość do alexja
poczytaj troche, bo plemnik moze bardzo wiele godzin zyc w ciele kobiety ;) zebys sie ktoregos razu nie zdziwila. Nawet jesli chlopak w tobie nie konczy, to istnieje cos takiego jak kropelkowanie, przez to tez bardzo czesto dochodzi do wpadek. Ja sie zastanawiam dlaczego rodzice tych dzieci z nimi nie rozmawiaja???

Gość Monika017
jeszcze jedno pytanie to moze do sposobow zabiezpieczen jakie jest najlepsze.prezerwatywy nie daja satysfakcji nie jest mi wtedy przyjemnie wiec chciala bym to jakos inaczej zastapic.?????

antykoncepcyjne tabletki! idz do ginekologa powiedz jak czesto uprawiasz seks i dostosuje antykoncepcję dla twojego stylu zycia i od tego jak czesto uprawiasz seks.