Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takata

opalanie

Polecane posty

Gość takata

znacie jakieś dobre preparaty wspomagające opalanie i utrzymujące opaleniznę? jeśli znacie ich ceny to też poproszę. dzięki

Spróbuj Inneov słońce!Naprawdę będziesz zadowolona bo przygotowuje skórę na działanie słońca,opalenizna ma ładniejszy kolor i skóra lepiej się regeneruje.Ja w tym roku też będę zażywała te kapsułki bo świetnie działają i wiem,że mojej skórze nic się nie stanie :)

Gość co racja to racja
ja polecam aktywator slonca firmy Sopot-dobry i tani, oraz lykanie betakarotenu

Ale beta-karoten nie przygotuje Twojej skóry na działanie promieni UV.Jeśli chcesz zadbać o ochronę skóry,polecam Inneov słońce. Ja miałam poparzenie słoneczne i nikomu tego nie życzę.Dlatego przygotowuję się odpowiednio i łykam Inneov słońce i dzięki nim skóra jest mniej wrażliwa.

Gość nowaP
kup sobie Betabronz tabletki wiem że są na allegro w aptece jescze nie sprawdzałam bo też mam zamiar je kupić aale wiele znajomyxh używałao !poelcam!jeżeli chcesz się czegoś dowiedzieć to wpisz nazw na llegro!kosztują około 25zł!pozdro:*

No właśnie,szukam takiego środka,który zarówno ochraniałby skórę jak i wzmacniał kolor mojej opalenizny.A beta-karoten stosowałam i wcale nie był skuteczny...A jaki skład ma Inneov słońce?

Inneov słońce jest suplementem diety i zawiera skin-probiotic, dzięki któremu jest lepsza ochrona skóry przed promieniowaniem UV i poparzeniem słonecznym.