Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biernatka

rozstepy

Polecane posty

Gość Biernatka

9 miesiecy temu urodziłam syna mam straszne rozstepy na udach pupie i oczywiście brzuchu mam prośbe jezeli ktoś ma taki problem jak ja to piszcie moze znacie jakies kremy czy maście na pozbycie się tego świnstwa ja stosowałam cepan ale on tylko śmierdzi a nic nie pomaga teraz zastanawiam si e nad lioton 1000 bo słyszałam że pomaga ale nie jestem przekonana bo przecież to do nóg!

Gość Biernatka
dzieki za odpowiedz tyle tylko ze ten krem jest troche drogi. ja bedac w ciazy uzywalam duzo preparatow zapobiegajacych rozstepom ale to na nic, najgorsze jest to ze pojawily sie 2 tyg przed porodem a na brzuchu one wygladaja okropnie

Gość biernatka
Macie jakies sposoby na rozstepy??????????????!!!!!!!!!!!!!!

Gość To wązne
taki pomarszczony brzuch to niestety popekane włukna kolagenowe w skórze,za mało pijesz wody i niestety należy smarowac przynajmniej raz dziennie na noc kolagenem naturalnym cały brzuszek,powodzenia

Gość Biernatka
dzieki a myslisz ze kolagen to cos pomoze one sa dosc glebokie slyszalam ze pomaga lioton 1000 ale przeciez jest do nog a ten kolagen chyba drogi z tego co wiem tez masz ten problem probowalas kolagenu pomogl Ci???????