Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papatki

Moja supr dieta z dawnych czasow!!! -polecam

Polecane posty

Gość papatki

a wiedz wymyslilsm ja sama instynkt mi chyba podpowiedzial i jest najlepsza -dlaczego? bo mozna na niej wytzrymac i nie zwariowac! -proste zasady zadnego wydziwianiai zakazow,sama ja stosowalam i wiem ze dziala na 100% stosowalam jaok miesiac i w tym czasie zrzucilam ok 10 kg !!! a oto zasady!!! sniadanie-jesz to co chcesz do zaspokojenia glodu,obiad to co chcesz do zaspokojenia glodu ,ale po godzinie 16,30 ucierasz gebe:) od wszelakich pokarmow i wtedy cwiczenia sobie jakies robisz ,pijesz wode herbatki:) latwo na niej wytzrymac bo np cos masz pysznego w domu,na cos mas zochote i jest juz pozno nie jesz tego -ale wiesz dobze ze jak rano wstaniesz mozesz zjesc to an sniadanko:) -polecam ja kiedys jak ja stosowalam to kiedys sie nawet poplakalam bo bylam glodna w calym domu pachnialo kielbaska-ale ja bylam twarda i nie zjadlam -rno sobie zjadlam np kanapki z lososiem ,albo jajecznice i juz :) to dziiala uwiezcie mi! przytylam przez te ostatnie lata-przez co---przez jedzienie poznymi wieczorami:( ale czas to zmienic! tylko wiadomo nie jedzcie czipsow i bardzo tlustych rzeczy,ale np 1 kostka czekolady moz ebyc ja ja zjadalam

Gość topik umarł
a ja uwielbiam jeść po 18, do osiemnastej mogę nic nie jesć ale po osiemnastej wciskam w siebie tony

Gość i to by było na tyle
:O

Gość papatki
nie rozomiem tej glupiej minki co wyslalas na moj post - wam wsystko nie pasuje -aj awiem ze schudlam na tej diecie i ze znow tak bedize! nie chcecie stosowac to nie wasza sparawa -a wszystko co sie je wieczorami organizm juz tego nie trawi i odklada sie w tkanke tluszczowa-wasza sprawa

Gość anka 27
ciekawa ta dieta:) moze ja zastosuje... bo nielubie tych wszystkih udziwnien co i jak ,a tu mozemy jesc co chcemy.... a ty duzo jadlas? na obiad? byly to np ktlety,ziemniaki -czy tylko niskokaloryczne?

Gość masz rację to nasza sprawa

Gość papatki
wiadomo ze lepiej jak jest mniej kaloryczne -ale ja czasmi jadlam duzo i normalny obiad z tluszczem i sosami:) na sniadanie tez duzo

Gość królewkaSmieszka
ja tez kiedys slyszałam ze znajomy mojej siostry próbował wszystkich diet swiata izawsze konczyło sie to efektem jojo bo byl zbyt wielkim lakomczuchem, az postanowił ze bedzie jadl na co bedzie mial ochote ale tylko do godz 16 i schudł ok 20 kg przez rok, a ty ile schudłas i w jakim czasie?

Gość papatki
ja schudlam ok 10 kg przez ok miesiac -pisze ok bo to dawno bylo i moze byc kilka dni roznicy lub z kiloram mnije lub wiecej

Gość papatki
acha dodam ze nei jadlam caly czas tylko 2 posilki gora trzy do tej 16

Gość królewkaSmieszka
a jadlas jakies slodycze itd? opisz przykladowo co jadlas?

Gość królewkaSmieszka
a jadlas jakies slodycze itd? opisz przykladowo co jadlas?

Gość upupupipi

Gość psycholozka211
autorko odezwij sie!

Gość papatki
kochane napislam przeciez ze np jadlam 1 kostke czekolady na dzien lub jedno ciastko-nie wiecej!

Gość papatki
a na sniadanie np 2,3 kanapki z czym chcialam,wdelina lub ser zolty,obiad np ziemniakia jakies mieso,surowka poprostu normalnie:)

Gość też to stosuję
co opisałam w innym topiku, to naprawdę działa, ja stosuję od tygodnia i czuję się znacznie lżej choć pewnie nie ubyło żadnego kilograma ale widzę że potrzebuję jedzenia ok 1/3 tego co jadłam, dobre jest to że jem to na co mam ochotę ale w małych ilościach, nie jest też grzechem cukiereczek, piję dużo maślanki, kefirów, wody mineralnej, to naprawdę działa dołożyłam jeszcze trochę ćwiczeń i daję sobie rok na zrzucenie nadwagi a jest jej sporo tak ze 20 kg pracuję z panią która od roku na takim sposobie żywienia schudła ok 18 kg , z ciasnego 46 zeszła na lużne 42 , chodzi na basen, ja też się zapiszę ale jak już trochę schudnę żeby tam nie straszyć

Gość kukuryku----
ja tez robie tak,jak mi organizm podpowiada.gdzies na topiku o diecie przeczytalam stopke jednej dziewczyny,ktora zapadla mi w pamiec"jesli jestes glodna i nie jesz to chudniesz"i wzielam sobie to do siebie.tak samo jak autor tego topiku jem sobie syte sniadanko,zaczynam dzien od wypicia kawy naturalnej z odtluszczona smietanka,a za 15-30min.sniadanko.ograniczylam cukier(uzywam slodzik),nie jem slodyczy,mimo,ze bylam okropnym lasuchem...pozniej jakis jogurt ,normalny obiad.kolacja do 19-tej,a pozniej to juz nic,tylko woda mineralna.po miesiacu zrzucilam 5kg i czuje sie swietnie.

Gość agro
Cześć dziewczyny. Zaczynam tą dietkę od jutra. Ostatnio byłam na kopenhaskiej, a teraz czas na ciąg dalszy odchudzania. Dietka brzmi zachęcająco, zwłaszcza, że można jeść normalne śniadania, bo to podstawa mojego dnia. Dołożę sobie ćwiczonka i waga w dół. Mam nadzieję. Na szczęście nie mam potrzeby jedzenia wieczorkiem, ale do ćwiczonek to zapału mi brakuje. Muszę coś z tym zrobić. Skakanka i bieganie powinno pomóc, do tego jeszcze spacerki z niunią i będzie dobrze. Pozdrowionka. Zajrzę wieczorkiem.

Gość oNka_25
Cześć dziewczyny no i jak jest ktoś na tej diecie ,bo bym się chciała przyłączyć.Odpiszcie :):):;);):0;0 🌻🌻❤️❤️🌻🌻

Gość musi coś w tym byc
bo lekarz zalecił mojej mamie schudnąc,a gdy spytała jak odpoowiedzał by zrezygnowala z kolacji

Gość musi coś w tym byc
z tym że topik jest z zeszlego roku ,nieaktualny

Gość tooo ooo
leżałam pare lat temu przez dwa tygodnie w szpitalu i tam są stałe pory posiłków sniadanie 7 czy 8 obiad 12 kolacja 17 a posiłki są duże, takie jak w domu, obiad dwudaniowy. I po tych dwóch tyg ( choć przecież nie ćwiczyłam) schudłam jakieś 3 kg