Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

i takie tam

wesele na 30 os Olsztyn

Polecane posty

Witam wszystkich! Czy ktoś może polecic sale na 30 os wesele? I czy ktos juz takie robil lub byl na takim w Olsztynie? Jak ono wygladalo (bo ja nie mam pojecia jak sie do tego wszystkiego zabarac). Czy koszta sa duzo mniejsze niz imprezy na 80 os??

oczywiście,że koszty są mniejsze - w końcu płacisz za 30 osób a nie za 80!:) ja jestem z Olsztyna. Moja siostra robiła wesele na 35 osób w radio, ale już nie udostępniają tam sali. Ładna salka jest na Jarotach w Gemini (za MAx Duetem) - to restauracja. Sama się nad nią zastanawiam - też na moim weselu będzie ok 30 osób. Myslałam jeszcze o knajpce \"Pod Żaglami\" - jak się jedzie w stronę cmentarza na Poprzecznej. Może Kolorowa - chociaż mi osobiście się nie podoba. Jeśli jeszcze coś mi przyjdzie do głowy to napisze. jak chcesz, to możesz pisać na mojego maila (znajdziesz go klikając w mój nick) Pozdrawiam gorąco!!

ja zastanawialam sie jeszcze nad Corner Cafe, ale nie spotkalam osob, ktore moglyby cos na ten temat powiedziec. A zespol bedziesz zamawiala czy ttylko muzyka z plyt czy cos wtym stylu

jeszcze dokładnie nie wiem, ale raczej dj\'a. z płyt to nie to samo. Chcę jakieś zabawy itd. Potrzebna jest do tego osoba prowadząca :) Nie słyszałam o tej restauracji niestety. A gdzie ona się konkretnie znajduje? Na jakim osiedlu w ogóle mieszkasz, jak mozna wiedzieć:) może się znamy:)

już wiem chyba gdzie to jest. sala śliczna, ale nie wiem jak się sprawdza na weselach. ja z Pieczewa jeszcze:) Pozdrawiam!

Gość gość
Zależy... Dlaczego będzie płacić więcej? Wystarczy. że znajdzie lokal na kameralne wesela np. Karczma Krys Stan i nie przepłaci. Też miałam małe wesele i nie narzekałam.