Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czemu tak wyszlo

Pytanie do mezczyzn.Chodzi o wzwod .Powaznie pytam.

Polecane posty

Gość Czemu tak wyszlo

Wczoraj sexik super udany . Zreszta jak zawsze .Dzis przy figlach ,zero reakcji u faceta .Co to moze byc? Wina upalu ? Zmeczenie. Kilka piwek wypitych wczoraj? Twierdzi ze wystarczy mu sie tylko do mnie przytulic i juz gotowy .Co sie moglo dzis stac . Pytam powaznie i z gory dziekuje za odpowiedzi .. Kobietki oczywiscie tez ,niech pisza o doswiadczeniach swoich.

Gość pewnie kochał się z inną przed

possij mu. Serio. (choc mi zawsze już wystarczał pocałunek sam usta-usta, ale ja chyba jestem erotomanem bo mi w ciągu dnia często stoi bez przyczyny) Pozdrawiam 🖐️

Gość możliwe że byłaś spocona i
od ciebie śmierdziało

Gość czemu tak wyszlo .
Nie kochal sie z inna :D Musze Cie rozczarowac . Facet ,dzieki za odpowiedz. :)

Gość czemu tak wyszlo
Pytam powaznie i powaznych ludzi .Zasrancom dziekuje pieknie

Gość czasem po prostu
fiutek potrzebuje odpoczynku... mojemu tez staje na zawołanie, potrafimy sie kochac pare razy w ciągu dnia a czasem mimo moich pieszczot...nic :( taki stan sie jakoś fachowo nazywa...przeruchanie? :p

Gość czemu tak wyszlo
:D:D:D:D:D-fajna nazwa tego stanu

Gość czasami facetowi się poprostu
nie chce tak jak nam kobieta

Gość czasem po prostu
to z ukraińskiego PEREJOBCZYK :D:D:D też mi się ta nazwa podoba, ale naprawdę tak czasem sie zdarza...

a ja dopowiem: nie zawsze mimo checi staje. Odpowiedzialnośc ponosi PSYCHIKA faceta. Zapomnijcie o tym zdarzeniu. Wieczorem znowu będzie cudnie i dłuuuuuuuuuugo!

Gość czemu tak wyszlo
Dziekuje Ci Jerzy .Wlasnie na takie odpowiedzi czekalam :) Pozdrawiam serdecznie ... Gdybys jeszcze mial chwilke to napisz co z ta PSYCHIKA :)

widzisz to bardzo skomplikowany stwór ta psychika u faceta pod wzgledem wydawania polecenia \" wstawaj na baczność\". Czasem wstaje gdy widzi ladne cialo, czasem opada gdy to ladne ciało jest tuż przed \"nadzianiem\". Nie raz tak mialem i potem sie zastanawiałem dlaczego tak sie stalo.... Niby wszystko było OK, a jednak w myślach moich powstało polecenie: stop! Mogło to być spowodowane nurtującym mnie pytaniem: a będzie jak będzie cudnie i to zblizenie zmieni moją relację z żoną? W prxzypadku twego faceta mogło byc pytanie: czy sprzeczka przed wyjsciem z domu moze mieć jakieś następstwa? Drobna sprawa a duzy problem dla naszej potęgi męskiej. Jak chcesz pogadac na ten temat to pisz na email.

Gość Kilka piwek wypitych wczoraj..
Piwo zawiera nie tylko alkohol, ale też związki, które działają jak hormony żeńskie, a to niezbyt korzystnie wpływa na męskość. Jeżeli facet planuje seks, a chce się wcześniej rozluźnić, o wiele lepsze jest czerwone wino.

Gość agghjghdf
a wy myslicie ze wytarczy byc kobieta aby facetowi stanal? im starszy i bardziej obeznany z seksem tym wiecej bodzcow potrzebuje, mam 29 lat i zwykly widok nagiej laski to za malo. mi musi poglaskac, popiescic oralnie. zawsze stanie, ale zajmuje to troche czasu 2-3 minuty. ma to swoje zalety, jak juz stanie to jest twardy 15-20 minutek :) a na chama to i dluzej, ale tego nie praktykuje czesto bo kobieta wysycha. choc jak wtedy mam orgazm to rozpierdalam wszsytko, wlanie z sasiednimi galaktykami :classic_cool: