Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cebera

DZiEWCZYNY PRZESTANMY SIE WRESZCIE NAD SOBA UZALAC ZACZNIJMY DZIALAC!!

Polecane posty

Kochane dziewczynki powiem Wam ze mam juz dosc patrzenia w lustro i twierdzenia o moj boze ale jestem gruba. Musze cos z tym zrobic choc zdarzalo mi sie juz odchudzac teraz naprawde chce. Wiem ze przez te moje nieudolne proby tracenia na wadze organizm mogl sie przyzwyczaic wiec rezultaty beda widoczne po pewnym czasie. No trudno za glupote trzeba placic Mam 176 wzrostu i waze 75 kilo wiem ze to kiepski wynik dlatego zmieniam to na 65 bede sie czula wtedy dobrze nie wyznaczam sobie jakiegos okreslonego czasu chociaz im szybciej typ lepiej:) Na razie mam zamiar sie oczyscic woda z cytryna i slodzikiem do piatku:)potem zobaczymy a takze wprowadzam cwiczenia juz dzis rano robilam 6 weidera a na wieczor przeznaczam pol godzinki krecenia hula hopem wiem ze to nie za duzo ale lepsze to niz wcale Sa jakies chetne dziewczynki na stracenie kilku zbednych kiloskow??:)

Gość braunik
jestem tego samego zdania :-) to jak bierzemy sie do roboty??? nikt nas nie powstrzyma!!!!! :-)

Pewnie ze tak fajnie ze sie odezwalas napisz swoje wymiary i jaki masz plan i zaczynamy

widze ze chetnych malo na szczescie mnie to nie zniecheci:)

Gość hurrrra
to ja tez sie wpisuje! musze zrzucic z brzuszka i ud! koniecznie!

no to bardzo prosze:) potrzebuje takich zdecydowanych dziewczynek bo czytanie zmagan innych jakos daje mi kopa do dzialania:)

Gość hurrrra
ja na razie na steperku "brykam" co ranek no i brzuszki ale powiem szczerze ze nie wiem czy dlugo tak wytrzymam cholera gdyby jakas moja kolezanka sie zdecydowala to bym na silownie poszla! Samej to tak jakos... a im szkoda kasy:(

no ja tez bym chetnie na silke skoczyla... ale coz na razie pocwicze w domku i dietke zastosuje a Ty Hurrrra ile masz do zrzucenia?

To ja od jutra zaczynam:) bo wakacje sie zblizaja i trzeba na plaze wyjsc:) To ja zaczne dzien od pol godzinnego biegu (jesli przezyje) i wieczorkim rowerek i hula hop:)

Jestesmy przynajmiej ja:) Soniu kochana a ile Ci do szczescia potrzeba kilogramow? tez bym sobie z checia pobiegala ale gdzie za bardzo nie mam i z kim tez nie chyba ze bede robic slalom miedzy blokami:D planujesz do tego jakas dietke?

Gość -landis-
i ja jestem wlasnie po wazeniu 69 :-0 , mam 172 chce cel pierwszy 65 cel drugi 58

Gość -landis-
Cebra ja tez nie mam z kim pobiegac od biedy moge dookola domkow jednorodzinnych , no i mam tez rower stacjonarny w domu-ale nie uzywalam go juz dlugo...

Landis witaj kochana no to zabieramy sie za dietke napewno nam sie uda wystarczy tylko duuuzo wiary w siebie:)

Gość -landis-
Cebra witaj :) jak tam dietkowanie? u mnie dzis ok, ale sama nie wiem jakiej wadze wierzyc? mam 2 elektroniczne i 1 zwykla no i tak na zwyklej dzis wazac sie na kafelkach 67,5, na elektronicznej na cienkim dywaniku 68,1 a na kafelkach 69,1 i nie wiem ktorej wierzyc ? ta 2 elektroniczna wogole juz sie nie waze :-/

dziewczyny sama też mam już dośc użalania sie nad sobą i zajadania emocji, bo to błędne koło. W pt mam dostac okres wiec woda sie zbiera, sądzę, zę jest ok 67 kg przy 171 cm wzrostu, także załamka jak dla mnie. Ns pierwszy rzut chce się pozbyc 3 kg, a póxniej tak do 60 albo 58:) Jestem w trakcie sesji i mam stres a zamiast nie jeść w stresie to ja własnie nic nie robię tylko coś zagryzam:O:O:O A później patrze w lustro i nienawidze siebie i mojego wystającego brzucha. czas to zmienic. Dziś już nic nie jem!!!

hej :) mogę się przyłączyć ??? potrzebuje wsparcia i silnego kopa bo inaczej na nic się zdają próby odchudzania moja waga :66 kilo wzrost :1,70 marzenia do spełnienia : 55 kilo uda się prawda ??? :)

Gość -landis-
Stokrotka witaj w klubie ja mam tak samo , jak stres to tylko jedzenie w dodatku u mnie w rodzinie nikt nie moze przebolec ze tak sie roztylam, bo jeszcze 2 lata temu wazylam 48 kg :( tylek plaski i piersi niestety tez po przytyciu dostalam kobiecych ksztaltow , ale chcialabym troche schudnac , raz a dobrze mam 21 lat :)

Gość -landis-
integra razem napewno sie uda :)

no to dziewczyny rozumiem że od jutra bierzemy się w garść :) ja mam chyba łątwiej niedługo to już nic nie będę mogła jeść ponieważ mam pokrzywkę a w środę robione esty skórne i do tego czasu nie mogę wziąść żadnej tabletki na alergie a ja już nie wiem od czego ją mam , a to strasznie wkurzające... Mam nadzieje że już wkrótce każda z nas osiągnie swój mały wielki sukces :)

Fajnie dziewczyny, ze się znalazłyście, mam nadzieję, ze wyrwę sie z mojego uzależnienia- jedzenia, nie ważne czy jestem głodna czy nie, ważne że musze cos jeść, a mnie przybywa:(:(:( Od grudnia zrzuciłam sadełko z 74 do 64 kg, a na dzien dzisiejszy jest pewnie z 67:( Marze o wadze 60 kg. Ale ostatnio strasznie jest mi ciężko sie zebrać i dac rade kg. Zawsze myślałam, \"od jutra\" i tak to teraz się ciągnie a ja zamiast dać sobie porządnego kopa, to nic nie robię tylko jem...:O Zamknięte koło... Jeśli chcecie pogadać na gg zapraszam 10867141

Gość -landis-
Integra no to powodzenia na tych skornych testach :) Stokrotka no tak to juz jest u mnie jest tak ze spadna 2-3 kh to juz pozwalam sobie na objadanie i tak wkolko... bledne kolo normalnie...

Landis wiem coś o tym, pamietam jak wazyłam 64 mówiłam o to juz blisko do celu, bo tylko 4 kg, ale w nagrode pozwoliłam sobie na piwko, na kebaba i na wadze 67:O :( eh Biorę sie w garśc nie ma innej rady!!!

Ale nas sie duuuzio zebralo ciesze bardzo:) super ja od jutra zaczynam moja oczyszczanke i bede sie miala komu pozalic jaka to glodna jestem:)dzis jeszcze przede mna pol godzinki kolka:)

heh Landis moja waga tez jakas powalona bo na kafelkach wazy 4 kilo mniej wiec tam waze 71 ale przyjelam sobie punk ze bede sie wazyc na dywanie i tam jest 75 wiec niech tak juz zostanie jakies dwa tygodnie wazylam na takiej duzej w lecznicy dla zwierzat bylo 72,6 w ciuszkach bo rozebrac sie nie bylo jak hihi xD ale niech juz zostanie te 75 najwyzej bede miala mila niespodzianke jak w koncu zaiwestuje w wage \"normalna\":D

do autorki------>lepiej zrezygnowac ze słodziku... polecam dietę która jest opisana w dodatku do czerwcowego numeru shape.. moze wymagajaca poswiecenia ale dla kobiet które chcą ładnie ukształtowac ciało pewnie jedna z lepszych.

Ja juz wlasnie zaczelam moje odchudzanie;) jestem po 6 Weidera i mnie miesnie bola wychodzi brak kondycji:P dzisiaj caly dziena na wodzie z cytryną uda sie nia ma co:) piszcie dziewczynki o Waszych zmaganiach trzymajcie sie buziaki:) pewnie odezwe sie gdzies dopiero kolo 17 ale caly czas jestem z Wami

Gość -landis-
u mnie dzis na wadze 67,5 Cebra u mnie w instrukcji pisze zeby wage stawiac na czyms twardym jak np kafelkach i na nich u mnie kazda waga pokazuje wiecej-elektronioczna a na dywanie wlasnie mniej wiec wez pod uwage wage pokazana na kafelkach :) ja wlasnie pije goracy kubek, zjadlam 2 czekoladki upsss, ale musialam dzis @ dostanie napewno bo boli mnie brzuch :-/

Cześc dziewczynki! Ja też dziś zaczełam odchudzanko i jestem zadowolona bo zjadłam ok 500 kcal i wiecej nic nie jem, moze jedynie wode niegazowana popije i herbatke czerwoną. Musze skurczyć żołądek:) hihi Za ćwiczenia się nie biorę chyba ze znajdę minutke w natłoku nauki (ah ta sesja:O ) Dziewczyny coś dla was odnośnie ważenia: Ważymy się raz w tygodniu naczczo po opróżnieniu pęcherza (bez ubrania albo w pidżamie), waga musi stać na twardym podłożu (!) Przed i w czasie okresu waga zazwyczaj pokazuje 1- 3 kg ze względu na zbierająca sie wode w organiźmie. Pozdrawiam i życzę miłego popołudnia🌼