Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MalutkaOoo

głodówka od jutra... ktoś chętny?

Polecane posty

dziś lekarz zalecił mi 14-dniową głodówke. ucieszyło mnie to gdzyż juz dawno chciałam spróbować tej formy zrzucenia paru kilogramów, a teraz mam dodatkowa motywacje... Jesli jest ktoś chętny, alby głodować ze mną, zapraszam.. zamierzam wygorzystac to forum jako pamiętnik na najblizsze dwa tygodnie. Bede zapisywać tu swoje euforie, żale, radosci i obawy... interesuje mnie jak przezywaja głodówke inni dlatego licze na wasze wsparcie... życzcie mi powodzenia;)

Gość taka strona jest
lekarz zalecił? A to dlaczego?

Gość hrabia Ziut banderas
ja pieerdole tytul bedzie glodowkaod jutra, nie bede zagladal

Gość dgdfgd
Kobieto do głodówki trzeba sie przygotowywać tygodniami !!!!!!!!!!!!!!! Chyba jestes nienormalna ,ze od jutra zaczniej głodówke bez przygotowania :o Do tego 14 dniową .Taką dawke wytrzymują tylko weterani w tej dziedzicie !!!!!! daje Ci 2--3 Dni i padniesz :o Nie masz o tym pojęcia i tylko sobie zaszkodzisz .

Gość szallalala
Malutka ja sie przylaczam!!! 14 dni od jutra. Potem 14 dni bede robic wychodzenie - soczek, potem jakies suroweczki...na koncu chude mieso. Juz kiedys to przerabialam, schudlam 5 kg w 7 dni i nigdy mi nic nie wrocilo, a minelo juz dwa lata. Ale zachcialo mi sie jeszcze 10kg:) MalutkaOoo, gloduje z Toba!!!

moje przygotowanie do głodówki trwa juz jakies pół roku... nie jadam bardzo wielu posiłków bo poprostu nie moge... nie śadze żeby problemem było wyczerpanie ogranizmu... jedynym czego sie obawiam to brak silnej woli... dlatego postanowiłam zalozyc ten post... w grupie zawsze raźniej;) szallalala ciesze sie że nie bede sama;) powodzenia;) pisz jak twoje rezeltaty:)