Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem nic nie wart

jestem życiowym nieudacznikiem-pomocy!!!

Polecane posty

jak to czytam to dochodzę do wniosku że pewnie skończę tak samo :O chociaż może jakąś beznadziejną pracę za minimum socjalne to znajdę... straszne tylko że ze mną to jest coś dziwnie nie tak :O w życiu, naprawdę nigdy, nie miałem jakiegokolwiek życia towarzyskiego... a chyba nie mam fobii społecznej a jeżeli już to lekką... może mam aspołeczną osobowość osobowość???

Gość ciekawee
Piszecie, ze macie swiadomosc ze z waszym zyciem cos jest nie tak. Odpowiedzcie, prosze dlaczego w takim razie nie zgłosiliscie sie po pomoc do psychologa lub psychiatry?

na psychologa trzeba miec pieniądze żeby ci pomógł z przychodni tylko myśli zeby jak najszybciej sie ciebie pozbyc a ja jak na nieudacznika przystało niepracuje:( wiec nie stac mnie na prywatną wizyte

Gość a pracowałes kiedys
w ogóle?

Gość ciekawee
byłes u psychologa w przychodni, czy piszesz tylko jak ci sie wydaje albo jak gdzies zasłyszales?

Gość a ja powiem tak....
przestancie juz pisac o tyc h psychologach, oni nic Ci nie pomoga i tak, no chyba ze masz kupę kasy i stac Cie na jakiegos prywatnego, ktoremu bedzie zalezalo zeby cie wyleczyc z niesmialosci/fobii. a niestety takich niesmialych fobikow zwykle nie stac. poza tym nie kazdy lubi gadac o sobie obcej osobie.

byłem u psychiatry kiedys tam uznał ze mam depresyjne usposobienie leki i tyle a prywatnie mnie obecnie nie stac na jakiekolwiek wizyty ciekawe czy jestem jedynym nieudacznikiem bna tym forum?

Gość hrabia Ziut Banderas
31 letni pizdzielec zyje i zre na konto rodzicow, i pieerdoli o depresji, chyba z nudow, mam chlopakow 25 i 23 lata sami na siebie pracuja ciesza sie zyciem. Jeden popieerdoniem pieerdoli od rzeczy a reszta jak glupia mu przytakuje

Gość a ja powiem tak....
no przecież pisze ci, ze nie jestes jedynym nieudaczniekiem zyciowym bo ja tez! tyle ze ja jestem dziewczyną. nie doluj sie, nie ejstes sam, glowa do gory!

Gość hrabia Ziut Banderas
A ja za to jestem niezlym psycholem bo żrę swoje gluty z nosa i rodzynki z dupy, nie mówiąc już o tym, że lubię wystawiać dupe za okno jak mam taka ochotę

Gość ...........oj............
autorze topiku zamiast siedzieć na kafe wejdz na jakas strone z ogloszeniami o prace i szukaj a nie jojcz ze nie mozesz znalesc pracy. Nie wstyd ci że taki stary jestes i mieszkasz z rodzicami? W dodatku nie pracujesz? a ta twoja depresja i fobia spoleczna zapewne jest urojona, siedzisz na dupie przed kompem calymi dniami i NUDZI CI SIę!!!!!! modl się o to żeby takie choroby cię nie spotkały! gdybyś naprawdę był chory szukałbyś pomocy u specjalistów! ale nie! po co? lepiej wymyslać sobie coraz to lepsze wymówki i babrzeć się w tym bagnie! masz racje nic nie zmieniaj bo przecież masz wahania nastroju! powiedzmy sobie szczerze masz za dobrze, co by się stało gdyby twoi rodzice zeszli z tego świata? umarłbyś z głodu? czy w końcu wziął się w graść i poszedł do pracy? jest jeszcze jena opcja: jesteś leniem i po prostu nie chce ci się pracować! jakie studia skończyleś? jak człowiek chce to wszystko zrobi, tobie po postu jest wygodnie siedzieć na garnuszku u mamusi i wciskać ludziom kit że masz depresję i fobie społeczną! idź to sobie zdiagnozuj to wtedy pogadamy.

jestem taką debilką, że nie wiem co to jest fobia społeczna i czym sie objawia, więc bardzo przepraszam, że zabieram głos w dyskusji o czymś o czym nie mam zielonego pojęcia

taaaa najlepiej się jest pod kogoś podszyć! gnijcie sobie w tym waszym błocku!

A ja sobie pogniję w swoim :)

autorze topicu jestes moze? rozmawialam ze znajomym psychoterapeuta o Twoim problemie i mi powiedzial,ze potrzebna by Ci byla terapia grupowa dla ludzi niesmialych i wyobcowanych, takie terapie moga zdzialac cuda:)

nie musisz placic za dobrego psychologa w przychodni, a jesli trafisz na dobrego, to nie bedzie on dla Ciebie oschly, tylko wyslucha i doradzi jak fachowiec..

czesc kika jestem ci wdzieczny ze zainteresował cie mój beznadziejny przypadek,uważam ze masz racje z terapia grupowa tylko nie wiem czy nie przydałaby mi sie rowniez farmakoterapia,pisałas na poczatku ze depresja to zaburzenie biochemiczne w mózgu może ja MAM WŁAŚNIE TAKI RODZAJ DEPRESJI A NIEŚMIAŁOŚC I INNE MOJE PROBLEMY TO DODATKOWY BALAST Z JAKIM MUSZE SIE ZMIERZYC