Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kszysieck

Moja żona pracuje jako prostytutka

Polecane posty

Gość kszysieck

Moja żona jest prostytutką. Wcale jednak nie uważam żeby mnie zdradzała. Wiem, że kocha tylko mnie a z innymi facetami uprawia tylko zwykły mechaniczny seks. Dla mnie to żadna zdrada. Gdyby zdradzała mnie emocjonalnie to byłaby zdrada. W tym wypadku to tylko jej praca. Inna sprawa, że żona ma bardzo duże potrzeby seksualne i w tej pracy realizuje się także seksualnie. Jesteśmy normalna rodziną żadna patologiczną, mamy dwójke dziecii bardzo sie kochamy a praca żona w ogole w tym nie przeszkadza. Dzięki jej pracy stać nas na zycie na odpowiednim poziomie bez zamartwiania się jak przezyć od pierwszego do pierwszego. Na pewno nie zgodziłbym się żeby zona tak pracowała gdyby było to dla niej jakieś ciężkie psychicznie przezycie ale jeżeli łączy przyjemne z pozytecznym to dlaczxego miałbym miec cos przeciwko. Wydaje mi się nawet, że to, że jest prostytutka wzmocniło nasz związek i uświadomiło nam obojgu że nie potrafilmy bez siebie żyć. Jeśli chodzi o dzieci to nic nie wiedzą, myślą, że mama pracuje w biurze, rodzina tez nic nie wie i nie zamierzamy im mówić. Niestety nasze społeczeństwo jest jeszcze bardzo pruderyjne i pewnie nie zrozumieliby nas tylko potępili i uznali za jakichs dewiantów.

Gość kszysieck
a ja jestem jej alfonsem i dorabiam sobie calkiem niezle do tej marnej pensji z solid security jestem ochroniarzem

Gość ten post temat już był
ktoś robi podszyw

Gość Asiunia577
Powiem Ci ze jestes chory chyba skoro mozesz tak żyć..!!! nie mogę sobie tego nawet wyobrazic...

Gość ewka236
wiesz wcale mnie nie dziwi ze społeczenstwo jest pruderyjne bo mnie to by przeszkadzało gdybym wiedziała ze mój facet byłby całowany i macany przez inne kobiety a nuz jej jakis sie spodoba sex z nim będzie czysta przyjemnoscią i nawzajem to niechciałbys tej kasy i wogóle dlamnie to ty jestes nie obraz sie ale alfonsem który zeruje na jej nimfomani

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Wiesz, toerancja ma swoje granice. Dla mnie to jakieś totalne przewartościowanie. Tylko nie napisz, że jestes z niej dumny, bo ludzie pękną ze śmiechu ;)

Gość wiesieck
dlaczego nie powicecie o tym dzieciom. rozumiem że społeczeństwo jest pruderyjne ale jeżeli dzieciom o tym nie powiecie to wychowacie ich na takich samych pruderyjnych dewotów.

Gość zwionzek
Podaj namiary na twoją żonę. Chciałbym jeszcze bardziej wzmocnić wasz związek :p

Gość Asiunia577
Masakra jak mozcie tak zyc..!!! chyba sobie to wymysliłes!!! ludzie ktorzy tak zyja o ile sa tacy maja nierowno pod sufitem!!!haloo ziemia!!!!!!!!!!!1

Gość Asiunia577
heheh dobre -----> "zwionzek" wez namiary:)

Gość Wredniak.
A kolegom się chwalisz, że masz darmowy seks z prostytutką?

Gość tasiemiec nieuzbrojony
Krzysiek podpowiem ci jak powiedziec dzieciom czym zajmuje się ich mama bo na pewno o to pytają. Powiedz że do ich mamy do pracy przychodza tacy mili panowie i wkłaja mamie siusiaki między nogi bo mam między nogami ma taka dziurkę jak każda kobieta. Powiedz im że to taka zabawa i że to jest bardzo miłe i dla mamy i dla tych panów. Od czasu do czasu przychodza tez panowie, którzy wkładajamamie swoje siusiaki w pupę i to tez jest bardzo fajna zabawa. No i często bawią się tez tak że pan wkłada mamusi siusiaka do buzi i wtedy to jest dopiero frajda. Tylko powiedz im żeby tego nie rozpowiadały w przedszkolu bo inne dzieci sa głupie i będa się z nich smiały. Myslę że takie wytłumaczenie w pełni ich zadowoli i przyjma prace mamy jako rzecz naturalną.

Gość Asiunia577
niezle to wymysliłes..!!:):) Krzysiu zrob tak hłe hłe..

Gość zwionzek
:D