Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakompleksiona-----

Pytanie do Panów o kobiety puszyste

Polecane posty

Gość zakompleksiona-----

Panowie jak to jest.. czy tym którym sie podoabaja takie kobiety nie widzą np. ale ma brzuszek albo uda.. powiem szczerze, że powodzenie mam u mężczyzn ale wstydzę/boję bliższych kontaktów, że jak zobaczy iż mam tu i ówdzie więcej tłuszczyku to ucieknie 😭 to może głupie co piszę ale chciałabym znac waszą opinie i co myslicie :-o z góry dziękuję za wypowiedzi :)

Gość UHU
Dziewczyny, które mają trochę tłuszczyku są fajne. Ale tylko do pewnej granicy. Moja dziewczyna ostatnio ją przekroczyła: kiedy byliśmy na plaży wyraźnie było widać jej sadełko na brzuchu i nie wyglądało to przyjemnie. Dlatego zaproponuję jej wspólne bieganie.

Chyba nie ma faceta, któremu by się podobały kobiety otyłe. Ale z tego co piszesz to nie jesteś otyła, tak więc szukasz problemu tam gdzie go nie ma :)

Gość agghjghdf
powiem tak. kazda tlusta laska mysli ze ma powodzenia i ma, ale to nie z powody wygladu ale z powodu cipki miedzy nogami. faceci ja przleca a o zwiazku to taki spaslak moze pomazyc. tak wiec dbajcie o siebie kobitki bo skonczyciez fraglesami