Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Julia 211

HISZPANIA

Polecane posty

Wyjeżdzam do Hiszpanii, konkretnie do Toledo na studia z Erasmusa. Bardzo bylabym wdzieczna za informacje i wskazówki dotyczące zycia w Hiszpanii, cen, noclegów, wszystko co wam przyjdzie do glowy :) Dzieki z góry !

Gość halogotowka
zadaj jakiej konkretne pytanie, przeciez nikt nie bedzie ci tutaj wypracowania pisal..

Skoro nie jesteś w stanie napisać cos od siebie to po co sie odzywasz? Sa jeszcze inteligentni ludzie w tym kraju i to własnie do nich skierowany jest ten post

Gość halogotowka
Definicja inteligencji= pisanie wypracowan obcej panience, ktora nie potrafi nawet zadac konkretnego pytania. Zejdz na ziemie dziewucho ,nikt nie bedzie marnowal swojego czasu dla takiego lenia.

Mieszkania kosztuja od 300-500E kawa ,piwo cola 1E obiad menu od 6 do 10E najtansza zywnosc w niemieckim Lidlu

Dzięki wielkie, ale z tego co sie też orietuje mozna wynająć mieszkanie za jakieś 200 euro, bo te ceny co mi przedstawiles sa przerażające

Gość kania bania
mozna wynajac pokuj za 150€ , taniej nie znajdziesz chyba ze dospolki ze znajomymi, jedzenie nie jest drogie .............i pozatym cieplutko

Dziękuje naprawde , jesli ktoś jeszcze się orietuje jak mozna przezyć w Hiszpanii to prosze o wpisy :)

Te ceny sa normalne w hiszpanii nie zarabia sie tyle co w UK , ale za to ludzie sa bardziej przyjazni

Gość laquesabe
JAKA TY JESTES GŁUPIA... TYLKO TYLE PRZYCHODZI MI DO GŁOWY PO PRZECZYTANIU TWOJEGO POSTU. CHINGA TU MADRE Y QUE TODO TE SALGA MAL... ŻE TAKIE KRETYNKI JADĄ ZA GRANICE... BOSHE, NIE , SERIO , WEŹ SIE POWIEŚ

Gość No najlepiej
ty idz sie rzuc pod pociag!!!!!! Dziewczyna napisala normalnie,ze prosi o jak najwiecej info o Hiszpanii,a tu sie odzywa jakis z niedorozwojem. Julia nie zwracaj uwagi,chetnie bym Ci pomogla,ale ja mieszkam we Wloszech,ale moze znajdzie sie ktos normalny i pomocny. Powodzenia.

Gość fruzia rozia
do tej co .........laquesebe............czepiasz sie nie tego wagonu co powinnas, gawrona !!!!!!!!!!!

Gość ja tez uwazam ze autorka ..
...przesadzila, nierozumiem dlaczego tak napadla na osobe, ktora po prostu zapytala o konkrety, rzeczywiscie trudno powiedziec "wszystko" o zyciu w Hiszpanii. Autorka jest przewrazliwiona i dlatego nic jej nie powiem.

Gość bdahsfnjkh
debile...nie chce sie wam sklecic jednego zdania na temat zycia w espaniolu,a na klotnie mozecie marnowac swoje drogocenne paluszki!!!szkoada gadac....a ty autorko topiku...w hiszpancejest sperroo..polecam ibizeee...ale nie do pray jest hiszpani tylko do wypoczynku..do pracy polecam wieden

Gość Do halogotówka
jak bym ci pierdol neła w łeb to w USA bys sie znalazła.. normalnie pytanie.. wiadomosci ozyciu w hiszpanii a ta pierdolnieta sie ku rwa wtraca.. widocznie nic nie wiesz i zazdroscisz

Gość Do laquesabe
a to nastepna p i e r d o l n i e t a dziewucha.. ja pier**** jak z zazdrosci ludzie pypisuje.. wodocznie zazdroscisz Julicie bo sama nigdzie nie bylas

Witam wszystkich ponownie, wróciłam już z Hiszpanii i jestem zachwycona tym krajem, śmiać mi się chce z wcześniejszych postów, zupełnie nie rozumiem na czym problem polegał, bo to było tylko jedno małe pytanko, ale nic, już po wszystkim, sama sobie poradziłam i mam plany na przyszłość związane z Hiszpania. Pozdrawiam ;)

Super ,ze Ci sie udalo i ze podoba ci sie Hiszpania.Ja tez kocham ten kraj.Powodzenia:)

Myśle nad skończeniem studiów w Hiszpanii, chce znaleźć pracę i pożyć sobie tam troszeczkę. Może orientuje sie ktoś jak wygląda przyjmowanie obcokrajowców na uczelnie w Hiszpanii ?

Gość kermitka99
Bylas na erasmusie i nie potrafilas sie sama dowiedziec?:O Zaradna jestes jak nie wiem co...

o Julia mam do Ciebie ogroomną prosbę tak samo jak ty wyjezdzałaś, ja teraz na wkacje tj lipiec/sierpien chciałabym załapać się z koleżanką na kelnerowanie własnie do Hiszpanii mogłabyś nam pomóc? proszę odpisz tu: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3687347 albo od razu: gg 1839125 Byłabym niezmiernie wdzięczna! Pozdrawiam!