Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patuś16*

Jak przesunąć okres?

Polecane posty

Gość Patuś16*

W lipcu jade do Bułgarii jush nie mogę sie doczekać, ale jest problem właśnie wtedy może mi wypaśc okres;/ jak mozna go przesunąć? I czy w moim wieku jest to mozliwe bo miesiączki mam nieregularne. Bardzo prosze o pomoc.

Gość Patuś16*
dżajna tylko przez tabletki anty Tabletki;/ wiem ale jakoś sie boje wizyty u ginekologa czy moze je załatwić na mama? Albo jakiś inny sposób

nie boj sie bo nie ma czego :) poprosisz o same tabletki. innego sposobu nie ma. ale ja pamietam kiedys na wakacje kupowalam takie ziolowe tabletki (w aptece na litere H ale nie pamietam nazwy) na zmniejszenie krwawienia, moze poprostu kup sobie takie, i zaopatrz sie w tampony, dasz rade :)

Gość teolog
musisz mniej jeść(a dokładnie prawie nic),wtedy okres ci się spóźni-sprawdzony sposób.Jest jeszcze jeden sposób-zajść w ciąże :)))

podobno jak sie zacznie łykać witamine c ok tydzien przed spodziewanym okresem to moze on sie przesunąć a na tabletki nie licz bo po pierwsze trzeba je zacząć brać pierwszego dnia okresu- a wtedy krwawienia i plamienia moga sie utrzymywać nawet przez całe opakowanie, a jesli zaczniesz innego dni cyklu, czyli przed okresem to zrobisz sobie takie zawirowanie z hormonami że na 99% dorwą Cie jakieś plamienia i bedziesz mieć jeszcze gorzej niz z okresem a tak na przyszłosc- gina sie bać nie musisz bo to zwykły lekarz, poza tym nie mozesz brac środków hormonalnych bez konsultacji z nim bo istnieje szereg przeciwwskazan do stosowania tabletek i lekarz musi Cie zbadać, zrobić wywiad zeby wiedzieć, że możesz je brać i jakie bedą odpowiednie

Gość Patuś16*
O witaminie c jush słyszałm, ciąża??? hehe nom też dobry spośób xD jeszcze pomylse moze bedzie dobrze w najgorszym wypadku wybiore sie do ginka.