Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Askiaaa

Nareście jestem śliczna-

Polecane posty

Gość Askiaaa

Od zawsze miałam problemy z cera,straszny tradzik biała karnacje,zniszczone włosy od uzywania tanich farb....dotego nieładnie ufarbowane.....Wkoncu skończyłam szkołe poszłam do pracy i mogłam zarabiać!! Wziełam się za siebie......Na twarz kwasy fryzjer zabiegi na odnowwe włosów potem farbowanie u dobrego fryzjera...dotego stylista solarium nowe ciuchy,lekko tez powiększyłam usta......aquamitem....zarabiam coprawda jedynie 900zł ale rodzice nic odemnie nie bira wiec wreszcie zainwestowałam w siebie ludzie nie poznaja mnie na ulicy!!Dopiero teraz czuję że żyję!! MaM 23 lata...

Gość Ja też-
Wiem dużo zalezy od kasy i zadbania Ja naprzykładm mam bardzo ładne rysy twarzy ale od zawsze też byłam taka jakaś zaniedbana włosy cera no i te ciuchy....Pracuje już od pół roku i widać metamorfozę..

Gość Ja też-
musztarda a co zazdrosna jesteś że dziewczyna jest szcześliwa.. Nie oszukujmy się wyglad jest cholernie istrotny jak cie widza tak cię piszą wiec naprawdę wartow siebie inwestować

Gość AnASTAZJJA
GRARULUJE ja zawsze byłam piękna:-)

Gość lornetka
jak się jeszcze nauczysz poprawnie pisać to będziesz ideałem

Gość Askiaaa
nie muszę:-) Dzisiaj Dostałam prace sekretarkiw wielkiej firmie.Piszę na komputerach głównie w wordzie w dzisiejszych czasach to on poprawia bledy:D Od dziecka mam dysortografie...Teraz tylko zbierab kase na powiekrzenie biustu... Bo mam jedynie małe B a chce C Dopiero teraz widze jaki mam śliczny nosek usta fogurkę.....dpiero jak zaczełam o to dbać podkreslać makijazem strojem.....Ach...

Gość Życzliwaaa
ciesze sie razem z tobą ale takich postów się nie pisze na kafeteri bo te zakompleksine grubaski cie zjedzą:-) Na kafeteri piszemy tylko posty w stylu"Te cholerne pryszcze co robić??"MAm ochydny nos wsydze sie swojego profilu"Wtedy kobietki traktuja cie z sympatią a po takim poście masz przegrane..COŻ takie juz są baby

Gość no naeście to mozna zainstalow
ac ff z wtyczką podkreslająca błędy (jak w wordzie) ...

Gość jhgdfs
jebanazakurwionacipakurwskopierdolnieta (probuje jak mi ocenzuruje)

Gość Askiaaa
ALe nie zamierzam:-)Nie szanuje tego forum aż tak by marnować swój czas..Gdyby jego pozim był tego gondny z pewnością uważałabym na ortografię...ALe wasze posty również przepełnione sa ortografami,na forum pełno podszywaczy,żałosnych komentarzy wiec specjalnie się nie przykladam

Gość Askiaaa
życzliwa masz rację:-)To ja spadam idę pobiegać:-)

Gość no i widzisz nikt ci nie
uwierzy na słowo zes piękna nawet ze zdjeciem...bo to rzecz względna ...za to od razu widać ześ głupia i tempa wiec mozna milo spędzic czas czytajac kretynke :)

Gość Kobiettaaa
Ja róznież nie rozumiem ataku na ta dziewczyne jeśli tylko któraś napisze że jest zadowolona ładna i nie ma kompleksów to odrazu odzywaja sie w was kompleksy..SMutne...i przerazajace zarazem

Gość lornetka
właściwie nie chodzi o błąd w pisowni, to się zdarza, ale ty napraawdę mówisz "nareście"? :-)

Gość Askiaaa
"no i widzisz nikt ci nie uwierzy na słowo zes piękna nawet ze zdjeciem...bo to rzecz względna ...za to od razu widać ześ głupia i tempa wiec mozna milo spędzic czas czytajac kretynke " BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA A co to jest Tempa??Piszemy tępa...Zakomplesiona idiotko.....Tak pekno jest wzgledne....Ale wszystkim się podobam....Przeszłzam nawet kasting i bedę grać w reklamie balsamu do ciala.......

Ciekawe... A co z szacunkiem dla samej siebie? :D I dla tych rozmówców, którzy nie sadzą ortografów i traktują Cię życzliwie?

Gość pewnie tez mówi
ciasnę - trzasnę i obciasy bądź obczasy - obcasy ;)

Gość uhhh poprawiaj mnie dalej
:D :D :D :D :D :D

Gość lornetka
i dekold!

Gość Ja też mówię obczasy
i co z tego????

Ach te kobiety.......................Zamiast zalewać się żółcią i wy wezcie się za siebie.....Ta nienawiść do kazdego kto jest z siebei zadowolony ładny i pozbawiony kompleksów jest chora i destruktywana

Gość no co ty ja jestem
i piekna i mądra i fajnie jest wejśc na takie forum poczytac kretynki :) moze sobie byc i miss swiata mnie tam nic do tego ale jezeli wymawia naprawdę "nareście" to żal mi jej, moze i na te sliczną buźkę jakiegoś wieśniaka (bez obrazy dla mieszkańców wsi) załapać albo przynajmniej tyle by ją jakis kretynski wypindrzony miastowy przeleciał na sobotniej dysce ;) P.S. ludzie naprawde nie dzielą sie na dwie grupy - ładnych i brzydkich wysmiewających czy kpiących ładnych :O ładne moga tak samo wyśmiewac sie z głupoty innych jak i brzydcy ;)

ale, Sydonia... :P Kto mówi o nienawiści, jadzie itp? Cieszę się, że Autorka wyładniała, że jest z siebie zadowolona i szczęśliwa. Oby więcej takich kobiet! Tylko po co plecie te bzdury o ortografii? I o szacunku, na który nie zasługują rozmówcy, i o całej reszcie?

to normalna rekacja obronna została prez was zaatakowana. Daje głowe że jeżeli jej post byłby przepełniony smutkiem..jaka to jest brzydka i nieszczesliwa nikt by na ortografie nie zwrócił uwagi,ale tak...nie mogłyście się powstrzymac od uszczypliwych komentarzy...wy nawet nad tym nie panujecie

Gość nareście to nie jest błąd
jw

Gość nareście to nie jest błąd
diwe formy sa poprawne...Zalezy skad pochodzi...Nareście-to gwara.....

Gość Praawdziwy faceet
Sydonio ja rózniez daje głowę:-)

\"nareście\" jako forma poprawna... :) Cóż, chyba trzeba będzie zmienić standardy :( Rzegnam miue panie, rzyczem pieńknego wieczoró :D