Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 29, 2007 może bym nabyła... mój taki stary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 29, 2007 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yhy Napisano Maj 29, 2007 ja tez mam...ładny kolor ma :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 29, 2007 ale czy dobry? obiecują do czterech tygodni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja brauna nie polecam Napisano Maj 29, 2007 strasznie glosne. lepszy philips, a wyrywaja tak samo. nigdy (przynajmniej w moim przytpadku) nie wyrwa na 4 tyg. bo mi urywaja zamiast wyrywac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ulalaulala Napisano Maj 29, 2007 Tez mam Philipsa. Podobno lepszy. Ma nakładkę chlodzącą i nic nie boli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 30, 2007 ja mam bardzo starego phillipsa :O bez bajerów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość POMMOC Napisano Maj 30, 2007 ja tez mam baaaaaaardzo starego philipsa bez bajerow. powiedz, czy on tez nie goli na calkiem gladko nog? bo moim nawet jak porzadnie zrobie to nigdy nie mam takich gladkich jak po jednorazowce i mnie to denerwuje :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość POMMOC Napisano Maj 30, 2007 czy po takim depilatorze "nowej generacji" jest inny efekt? (pomijajac to ze pewnie mniej boli) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 30, 2007 no właśnie mi też wyrywa nie wszystko :O dlatego chciałam zmienić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 30, 2007 wszystkiego* :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paula10000000 Napisano Maj 30, 2007 czes dziewczyny,mam ten depilator.zalety jego to to ze ma swiatelko i kazdy wlosek przy goleniu widac i ma takie 2 rozne nasadki masujae i faktycznie az tak nie boli,ale czy goli na gladko????niestety nie bardzo,ja nie jestem w 100 proc zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fgoiwjhgksdj Napisano Maj 30, 2007 ilez to cudo kosztuje???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 31, 2007 u mnie 299 ale jest spory wybór innych w tej cenie i nie umiem się zdecydować :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 3, 2007 up:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za drogi Napisano Czerwiec 3, 2007 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wszystkie wyrywaja tak samo Napisano Czerwiec 3, 2007 i po zadnym efekt nie utrzyma sie 4 tygodnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wszystkie wyrywaja tak samo Napisano Czerwiec 3, 2007 tak samo czyli niedokladnie w 100% mowa o tych z lepszych firm oczywiscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za drogi Napisano Czerwiec 3, 2007 mają jakieś lampki i nasadki masujące, to nie są lepsze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam taki fioletowy Napisano Czerwiec 3, 2007 na pewno nie wyrywa na gładko, poniżej jakichś 3mm nie rusza włosków :( poza tym boli tak samo jak każdy, zadna rewelacja. i na 4 tyg w życiu.. zależy od osoby, mi na jakieś 4 dni wrrr :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 3, 2007 http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.mediasklep.pl/catalog/images/mix/mix46223.jpg&imgrefu ten jest chyba dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach