Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhhh

Kobiety, co wam sprawia przyjemność? takie drobnostki, a jednak

Polecane posty

Gość yhhh

Rozwijają temat - chcialbym zapytać Was drogie Panie i te mlodsze i dojżalsze, co lubicie, kiedy mezczyzna dla Was robi... w sensie takich drobnostek, jak przepuszczanie pierwszej przez drzwi, komplementy (jakie?), a może jeszcze jakes inne ? Na prawde jestem tym zainteresowany, bo nie będąc jakims pantoflem w stosunku do kobiet, to jednak sprawia mi przyjemność, kiedy kobieta jest szczesliwa z takich szczegolów wykonanych przezemnie .... pozdrawaim gorąco - Adrian

Napisz jej smsa o treści \"Jesteś śliczna\". Na pewno się uśmiechnie :)

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
no np sam zaproponuje KOCHANIE MOZE ZROBIE CI HERBATKI:P

Gość Ankuna
ja lubie muśnięcie ust na karku (szyi), gdy stoję przy kuchni pilnując, mieszając itp. To mnie wzrusza.

Ja uwielbiam, gdy mój narzeczony po prostu o mnie pamięta, kupując mi np coś słodkiego jak wraca do domku (uwielbiam słodycze), robiąc mi obiadek jak ja wracam do domku...takie drobnostki najbardziej cieszą no i oczywiście miłe słowo i komplemencik odrazu poprawiają humor. Pozdrawiam

Gość yhhh
hahaha Summaries, no to juz moze troszke przesada :D dzieki, za takie szybkie machniecie paluszkami i odpisanie... przyda się na 100% -takich pomysłów nigdy malo... pozdrawiam

Ha, ja jeszcze lubię, jak Mój przychodzi rano ze sklepu i przynosi mi deser przed śniadaniem :D

Gość Ankuna
no bez przesady! ale woń potu nie przeszkadza, to prawda!

Gość kania bania
jak sprzatnie po sobie..........to juz wielki wysilek ktory mi sie podoba

Gość Ankuna
a jeszcze lubie troskę tego typu: "w lodówce ten ostatni plasterek szynki to dla Ciebie?, czy moge zjeść?"

Gość yhhh
no to zabrzmialo tak juz troszke groźniej... ale moznaby bylo dolozyc, ze np sprzatnie po sobie, a nawet po kobiecie..a co do woni potu--hmmm? moze i osoby ktora kochasz jest przyjemniejsza, ale ja np w stosunku do chlopaków i to jeszcze w szatni, po duzym wysilku fizycznym to mam obrzyd.. łeee. no, ale moze dlatego, ze tez jestem mezczyzna i wolalbym tam zapewne widziec, czuć kobiety pozdrawiam cieplutko

Możesz skinąc głową i powiedzieć \"czesć\". To kobieta pierwsza wyciąga rękę, więc sam łapy nie wyciągaj.

Gość slicznaaaa
-zawsze gdy go potrzebuje jest ,rzuci wszystko i przyjedzie -placi za mnie w restauracji itd -robi mi neiskodzianki tzn zawsze cos kupi jak np.wraca ze sklepu -pamieta i waznych datach -zrobi cos smacznego gdy ja sie zle czuje badz jestem zmeczona -powie ze pieknie wygladam -powie ze swietnie gotuje -zalwazy nowa fryzure ,nowa kiecke -powie kiedys ze dzis kochamy sie tak jak ty chcesz i zrobi dla mnie wszystko zeby bylo mi milo -kupi mi cos o czym marzylam od dawna -nie oszczedza na mnie nie liczy ile mi dal -docenia moje poswiecenia dla niego -nie obgaduje moich kolezanek czy rodzicow -nie traktuje mnie przedmiotowo -zaprosi mnie gdzies spontanicznie -nie oklamie mnie nigdy -nie zdradzi ,nawet nie patrzy na inne -kupi wycieczke zagraniczna zebysmy ladnie spedzili wolne -nie mowi ile kasy na mnie wydal -nie mowi ze sie nei dorzucam do niczego -na moje wspomnienie o slubie nie reaguje szokiem lub agresja -nigdy nei powie zeby usunac dziecko -gdy nie bedzie mnie kochac juz to niech to powiem odrazu a nie zwleka nie wiadomo na co Ja mam faceta ktory wszytsko to spelnia:) oczywiscie ma wady ale jest super i w tym roku bierzemy slub pozdrawiam

Gość yhhh
hmm? no to jestem nie wychowany, bo to ja zawsze podaje łapke kolezanka.. pozdrawiam :)

Gość 21321
zapomnialas dodac, ze jestes z nim dla kasy -placi za mnie w restauracji itd -kupi mi cos o czym marzylam od dawna -nie oszczedza na mnie nie liczy ile mi dal -kupi wycieczke zagraniczna zebysmy ladnie spedzili wolne -nie mowi ile kasy na mnie wydal -nie mowi ze sie nei dorzucam do niczego

Gość do yhh
zamierzasz uszczęsliwić tę jedną, czy wszystkie?

Gość gooochaaaa
slicznaaa..ty bujasz w obłokach..ale marzen nikimu nie mamy prawa odebrac

Gość slicznaaaa
hehe naprawde nie bujam mam to wszytsko:) i jeszcze jak tak piszecie to sie ciesze ze mam mojego ukochanego ...on jest obcokrajowcem i nie jestem z nim dla kasy

Gość yhhh
no i teraz sie zastanawiam... Aż tyllle ? łał. trzeba by bylo dopisac jeszcze -okraść bank no cóż, ale niekotre moze bedzie dalo sie spelnic.. pozdrawiam

Gość gooochaaaa
jesli jest tak jak mowisz to wygrala los na loteri tylko nie zmarnuj bo szczescie owe zdarza się raz w życiu:)

Gość Ankuna
slicznaaaaa, radzę ci zadbaj o porządną klatkę, bo ci go rychło skradną, nawet, jeśli tylko połowa z tego jest prawdą, pozdrawiam

slicznaaaa>>>- -placi za mnie w restauracji itd -robi mi neiskodzianki tzn zawsze cos kupi jak np.wraca ze sklepu -kupi mi cos o czym marzylam od dawna -nie oszczedza na mnie nie liczy ile mi dal -kupi wycieczke zagraniczna zebysmy ladnie spedzili wolne -nie mowi ile kasy na mnie wydal .........jak na tyle punktow to jak dla mnie za duzo myslisz o kasie ;)

Gość slicznaaaa
heh jakiego sponsora ja mam 22 on 24 i wszytsko jest prawda jestesmy 3 latat razem ,mieszkamy razem w de w tym roku slub i on mi wszystko placi bylismy tez zagranica nieraz teraz tez chcemy jechac .

Gość Ankuna
oj nie sądzę, aby robiła to z wyrachowania. Po prostu trafia gość we wszystkie jej przyjemności, a oprócz tego jest kochany

jak na 22 lata masz specyficzny dar pisania ;) i przekonywania oczywiscie :D ja Ci wierze .........

Heh sliczna tzn wiesz kazdy postepuje wg swoich zasad ale ja np nie czuje sie dobrze jak facet zawsze placi za mnie czy czesto mi kupuje cos Jest tak ze ze raz ja place raz on owszem zawsze on wyciaga portfel i chce placic ale nie pozwalam na to

Gość -L-
Eh, dziewczyno, twierdzisz, ze nie jestes z nim dla kasy, ale gdyby nie fundowal ci prezentow, wycieczek, itp. nie bylby wg ciebie taki kochany. Popatrz na swoja liste, co druga pozycja ma zwiazek z pieniedzmi.

Gość malinatruskawka
tez mi z ta kasa cos za bardzo smierdzi, hehe:-) super ze facet placi w restauracji kupuje prezenty,ale nie mozna tylko na zwiazek patrzec przez pryzmat kasy, bo tak czy inaczej sie rozpada sie potem wszytko, ja czasem swojemu lubie zrobic niespodzianke i cos mojemu kupic, choc za duzo kasy nie mam, ale fajnie jest robic komus niespodzianki, a nie tylko gotowanie i inne takie tam domowe 'prace'