Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VZośkaV

czy tutaj nie ma żadnego chętnego faceta? do sexu?

Polecane posty

No właśnie, ale ja ICH nie szukam do sexu dlatego, liczę na jakiegoś prawdziwego mężczyznę. W końcu jesteśmy na sexforum, nie?

Gość ładny to on nie jest
bo ja zaraz pokażę ciebie i wtedy zobaczymy kto jest ładniejszy

Coraggio.. he he .. Pilnuj Pilnuj ;)

V ZoskaV Dopadnij mnie ognisty kociaczku. Ujeżdzaj do upadłego. Niech w moich jądrach nie zostanie nawet kropekla nasienia - wyciśnij ze mnie ile się da. Chcę być twój ! ;-)

Facet78, nooo, nieźle, a już myślałam, że nie chcesz bym cię dopadła i wyssała z ciebie wszystkie soki... mój ty rumaku ognisty! przyniosłeś ze sobą jakieś zabawki na dziś wieczór?

Chcę być twym ogierem. Mam pejcz. Dasz mi nim w tyłek ? a jak będe bardzo niesforny to w bardziej wrażliwe miejsce ? I lece na szyje i żedy, bede cię wozić na pleach, pędząc na czworakach

No dobra facet78, a trójkącika chcesz zasmakować z 2 dziewczynami? Ze mną i z Nicol? Jedna z przodu, druga z tyłu, a ty w środku?

Cicho Nicol, przygotuj się, przypudruj i nie marudź. Facet78 to urodzony kochanek, więc nie narzekaj.

No dobra facet, to którą gdzie wolisz? najpierw ja! co ze mną zrobisz? jak mnie zaspokoisz? co?

No co Nicol, nie pocałujesz mnie? Coś ty taka?! Nie chcesz mojego języka w gardełku?

Zoska - Ciebie napierw do lizania twojego lizaczka. Nicole do jeżdzca. Badzcie dziewczyny wymagające. Jak ty Zoska nie będziesz zachwycona z minetki to daj Nicole znać zeby dała mi klapsa po jajkach. Później zamiana :-)