Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VZośkaV

czy tutaj nie ma żadnego chętnego faceta? do sexu?

Polecane posty

Gość VZośkaV kopia zapasowa
Zosieńko rąsia🖐️ ps.oficjalnie się pod Ciebie podszywam...także wiesz...;)

facet ty to powinienes ksiazki pisac bo wyobraznie masz;) :D

Gość VZośkaV kopia zapasowa
facet..bo ja mam takie pytanko małe - a ciężar brzucha w stopie doliczyłeś? :P (i jajek of kors?:P:P)..czy tylko te gołe 75kilosów uzględniłeś? :o

no i co my teraz zrobimy facet78? Nicole dała dyla w badyla. Mniami nie chciałabyś poczuć mojego języczka w gardełku? Bo nam się trójkąt rozpada! Facet już rozpoczął penetrację waginalną swym ozorkiem, i kto go poujeżdża?!!!

proponuje chuca norrisa :D :D :D do ujezdzania

Gość gooochaaaa
nawet chuck by mnie w mojej miescinie nie znalazł:D

Facet, ale mi ciągle brakuje dziewczyny do kompletu, może zadzwoń do jakiejś koleżanki! Milutko cię pomasakrujemy! A ty będziesz naszym sługą sexualnym! Przez całą noc!!! Nie damy ci spokoju! Będziesz musiał wrzucić viagrę! Albo dwie!

facet78 dzwoń po koleżankę! Chyba mi nie powiesz że masz pusty notatniczek... To co u ciebie za godzinkę, tak?

Zoska Co o tym myslisz ? Widziałem kiedyś filmik. Jedna kobieta trzymała faceta od tyłu za ręce, a druga dawała mu \"kopniaki\" w jądra. Napisałem w cudzysłowie bo to było z grzbiety stopy (na dodatek gołej) czyli bardziej chodziło o efekt wizualny i dźwiękowy. Co o tym myslisz ?

Gość gooochaaaa
jak za godzine to i ja zdąrze się podmyć:P zsynchronizujmy czas

Dobra facet nie ma sprawy, ale to niech robi ci ta koleżanka, bo mnie kombajn uciął jedną stopę, nie wiem czy pamiętasz, no i nie doszyli mi jej, zmarnowała się, (co za konowały), i teraz nie mogę cię kopnąć tak jak byś chciał, no bo jak nie mam drugiej stopy, przecież na jednej muszę stać. To ta druga dziewczyna niech cię kopnie, dobra? Gośka chce, może tak być? Ja cię mogę strzelić w pysk z piąchy, jeśli cię to zadowala. Gdybyś przypadkiem okazał się marnym mineciarzem, wiesz...

Zocha w gęcbe to nie chce. Możesz mi jedynie dać klapsa w jajka :-) nawet prządnego zeby było słychać głośno Wpadnij na \"mój\" topik. Znajdzie sie druga ;-)