Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche nie na temay

TA milosc to o chyba nie TA

Polecane posty

Gość troche nie na temay

jestem w zwiazku z moim chlopakiem dosc dlugo, zachorowalam i musialam brac hormony, przytylam i po jakims czasie mi powiedzial ze juz go nie pociagam i nie czuje pozadania. nie wiem co myslec...czy to ma szanse? mowi ze chce byc ze mna ze kocha itp itd ale chyba po tym co uslyszlaam to juz nie ma szans...co sadzicie? pozadanie jest naprawde az takie wazne? zreszta ja nie maialam wplywu na to ze przytylam, on wie, wie jak cierpialam przez chorobe...

Gość troche nie na temay
mowi ze kocha ale chyba faktyccznie juz nie:(

nie kocha Cię poza tym to głupek jest skoro chce odrzucić dziewczynę z powodu wagi nie warto z takim być takie jest moje zdanie na ten temat :-)

Gość troche nie na temay
mielismy wspolne plany na przyszlosc itp, wiem jak ciezko mi bedzie bez niego ale chyba zasluguje na kogos kto mnie w pelni zaakceptuje

jeśli się kogoś kocha nie mówi się, że ta osoba Cię nie pociąga a miłość... kocha się drugiego takim, jakim jest i wygląd nie ma tu znaczenia

Gość oytanie dla mnie wazne
ciezko cos powiedziec ale chyba facet ma nierowno pod sufitem

Gość na gg
zuc go

Gość sqxwqwx
to ona jest głupia bo chce odrzucić faceta którego kochała bo powiedział jej szczerze że jej zmieniony wygląd mu nie odpowiada gdy więc krytykuje jego to jakby krytykowała siebie i ciekawe czy gdy odejdzie, to da szansę jakiemuś grubasowi... raczej założę się że będzie rozglądać się za normalnym i nienajgorzej zbudowanym

Gość jak go nie pociagasz
to dlaczego on z Toba jest????????????? A moze powiedzial Ci tak zebys postarala sie wrocic do swojej wagi??? A moze to przyzwyczajenie z jego strony i dlatego z toba jest??????? Ty go nie pociagasz i Ty chcesz go zostawic a nie on Ciebie????????????? A on Cie pociaga??????????????????????????????????????????

Gość troche nie na temay
tak chce go zostawic bo wg mnie to juz nie ma sensu, jak bedzie teraz wygladal nasz seks? bede sie z nim kochala i myslala po co on to robi skoro go nie krece? wg niego wszystko jest ok, mam zapomniec ze mi to powiedzial, mowi ze kocha i chce tylko mnie

Gość xccccccc
tak to jest jak sie lazi do lozka przed slubem....

Gość zdradzil mnie
ale faceci maja to do siebie ze generalnie odpowiadaja szczerzena takie pytania. odpowiedz sobie sama - czy sama sie sobie podobasz? nie wymagaj od niego tego czego sama nie robisz, kocha cie? wspieral ci ejak bylas chora? byl z toba? odpowiedz sobie sama, po co zadawals pytanie skoto nie chcialas szczerzej odpowiedzi tro ty jestes glupia zostawiajac go przez to to tylko facet,nie wymagaj od niego niemozliwego

Gość tem
"nie kocha Cię poza tym to głupek jest skoro chce odrzucić dziewczynę z powodu wagi nie warto z takim być takie jest moje zdanie na ten temat " odezwal sie facet, ktory chce miec piekna dziewczyne, jak sam powiedzial. Skoro dla ciebie to nie problem, to tez znajdz sobie dziewczyne, nie patrzac na wage.

Gość troche nie na temay
nie pytalam, sam do mnie to powiedzial, ze mnie nie pozada i czy taka moze byc nasz milosc?