Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcąca pomóc

ból ucha

Polecane posty

Gość chcąca pomóc

znacie jakieś sposoby jak uśmieżyć ból ucha jak to wyleczyć prosze o pomoc

to moze miec rozne przyczyny - idz do lekarza albo doraznie do apteki i tam Ci dadza preparat jakis mozesz rozgrzewac tez ucho kompresami bo moze Cie zawialo

Gość chcąca pomóc
moze jakieś domowe sposoby????????

Gość Ale trzeba
najpier poznać przyczyne??????

Gość jeśli to zapalenie ucha
środkowego to bez sulfonamidu albo antybiotyku nie da się wyleczyć. A jak nie pójdziesz do laryngologa żeby sprawdził co to, to możesz dostać perforacji błony bębenkowej i to dopiero będzie ból i na dodatek możesz stracić słuch. Więc do lekarza czym prędzej

jak nie możesz wytrzymać to doraźnie do czasuu wizyty u lekarza pomogą krople \"Otinum\" - bez recepty, kosztują kilka złotych.

Gość Nie no spokojnie
zapalenie ucha to nie powód do brania antybiotyków czy sulfonamidów chemicznych,spokojnie najpierw trzeba i tak poznać przyczyne,a pożniej podjąc decyzje o tym jak leczyc

Gość kicia34
Ja właśnie miesiąc temu wyleczyłam zapalenie ucha - ból okropny:( NIE WOLNO UŻYWAĆ SAMEMU ŻADNYCH KROPEL DO USZU!!!!!tak mi powiedział lekarz i to nie jeden. Jak miałam okropny ból taki że nie mogłam wytrzymać to brałam tabletki przeciwbólwe np. 2 tabl polopiryny S i ból ustępował - lekarz mi powiedział że dobrze zrobiłam i w takich sytuacjach najlepiej brać tabl przciwbólową a nie krople. Jeżeli to jest zapalenie ucha to bez anybiotyku się nie obejdzie. Współczuję tym co mają ten problem ja męczyłam się półtora miesiąca. Najpierw miałam okrony ból , później pozatykane uszy, później zeszło mi to na migdałki i miałam ich zapalenie.długo trawa samo dochodzenie do takiego naprawdę dobrego samopoczucia.