Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KLAUDYA

mój facet jest młodszy o 6 lat.....

Polecane posty

Gość KLAUDYA

Od 2 lat jastem z młodszym od siebie facetem ja mam 27 on 21.Mimo że jestesmy szczesliwi to trudno sie z tym żyje....bo wiecie u mnie zaczynaja sie oznaki starzenia .Przeraza mnie mysl żę za pare lat poprostu sie mu znudze.Jest któras z was w takim zwiazku?? jesli tak błagam powiedzcie jak sobie radzicie z zazdroscia i starzeniem.

Gość To nie grzech
jakie starzenie????a znudzić to sie każdy może w różnym wieku:)co za mania patrzenie tylko na wygląd zewnętrzny,a wnętrze wartości????gdzie zgubione???

Gość okt
znam pare gdzie roznica wieku wynosi 14 lat a takze taką gdzie 11 lat i to jest bardzo udane malzenstwo

Gość Co tu mówić
przeciez są zwiazki o 25l róznicy:)wiek nie gra roli liczą sie inne wartości,jezeli osoba nie jest pusta

Gość moja droga x 777
dłużej będziesz go miała w łóżku, oczywiście sprawnego seksualnie.

mój jest młodszy o 2 jestesmu rówiesniczkami Klaudyo, ja tez mam 27, mój facet 25 czesem mnie do szału doprowadza swoim dziecinnym podejściem do zycia podzieiwm, cię ze z 21 dzieckiem wytrzymujesz, naprwde co do oznak starzenia - też zaczynam miec obsesje

Gość Hehe dobrze
powiedziane to są obsesje a nie starzenie:)

Gość moja droga x 999
znam kobietę lekko przed 60-tką i zdolna jest uzyskać 3 orgazmy pod rząd!!! Ty, zanim się zestarzejesz, masz jeszcze 33 lata uciech ale nie z tym młodszym o 6 lat, bo on w tym wieku będzie już na aucie. Notabene, polscy mężczyźni już po 40-stce mają problemy z erekcją. Ty w wieku 40. lat będziesz w kwiecie wieku seksualnego. Myślę, że trafiłem w sedno Twoich zmartwień, jeśli nie to sorki, przestaw się na wartości wyższe, np. hodowlę tuczników dla głodujcej Afryki.

Gość elektronik x 333
cyt.: okt znam pare gdzie roznica wieku wynosi 14 lat a takze taką gdzie 11 lat i to jest bardzo udane malzenstwo Pytanie: kto jest młodszy tych 14 lat, mężczyzna czy kobieta?

Gość Tu raczej nie jest ważne
kto jest młodszy metrykalnie ale biologicznie,jak dba o siebie czym sie odrzywia i tp.

Gość elektronik x 333
do PT Pilton: dlaczego nie na temat? Czyżbyś już była na aucie seksualnym? Przecież kobiety, starzenie wiążą z utratą powabu seksualnego.

moje zycie sexualne to nie twoja broszka ale autorka nie mowila nic o sexie, ja tez nie byla mowa o atrakcyjnosci oraz roznicach mentalnych

Gość roznica wieku
moj jest mlodszy 16 lat i co??????????Mam gdzies opinie na ten temat. Dogaduje sie z nim lepiej niz poprzednim mezem-rowiesnikiem

Gość patata
hmmm powiem tak wiek nie ma znaczenia jeśli się kochacie ,praktycznie moja rodzina tak ma : brat(46) mojego taty jest młodszy od swojej żony(51) o 5 lat,brat(46) mojej mamy o prawie 3 lata, moja kuzynka(22) ma młodszego o 3 lata a ja(19) to już w ogóle przerastam wszystko bo zakochałam się w 14 latku :< kochamy się, tak owszem ale stwierdziliśmy ze poczekamy aż ukończy 18 lat ,tak tak wiem ze to złe ale on jest bardziej dojrzalszy niż taki pusty 23 latek to zależy od wychowania, sytuacji w rodzinie no on niestety musiał bardzo szybko dojrzeć psychicznie. Wiec nie martw się co inni powiedzą bądź czy cię zostawi.Życzę wam powodzenia i szczęścia.

Gość PLPLPL
powiem tak...wiek ma znaczenie i to b.duże bo w większości nasze postrzeganie świata,ludzi i wszystkiego dookoła bardzo się różni na poszczególnych etapach naszego życia :) chyba że trafiłaś na osobę wyjątkowo odpowiedzialną jak na swój wiek to OK. w moim przypadku to było ooooogroooomne nie porozumienie ale nie każdemu musi się trafić d*pek przecież :)