Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słoneczko nasze

czy to ciąża

Polecane posty

Gość słoneczko nasze

okres powinnam dostac wczoraj jednak go nie dostałam, od prawie tygodnia boli juz mnie brzuch, wczoraj i dizisj takze, robiłam test w przed dzien spodziewanej @ i wyszedł negatywnie, jednak okres nie przyszedł i dziisaj tez go nie ma, mam wrazliwe i bolace przy dotyku sutki, czy test mogł sie mylic...? czy moge byc w ciazy?

Gość tak ale
zrób dla pewności kolejny test

Gość słoneczko nasze
kiedy powinnam go wykonać?

Gość równie dobrze może to być
spóźniająca się miesiączka. Mnie zawsze boli brzuch i piersi przed okresem,nawet jak się spóźnia jeden dzień. Musisz powtarzać test i tyle. Dziś, może jutro? a moze najlepiej zrobic bete w laboratorium? jest bardziej czula niż zwykly test. Pozdrawiam!

Gość andzia75
Powtórz test ja też dzień przed spodziewana @ miałam negatywny, ale potem po dwóch dniach był pozytywny.Najlepiej jak sie go zrobi z porannego moczu.Pozdrawiam;-))

Gość słoneczko nasze
to jutro rano zrobie test, dziwneto wszytko bo od prawie tygodnia boli mnie brzuch, wczesniej bylo to 2 dni przed okresem, teraz mnie dslej boli a okresu brak i jeszcze sutki zrobiły sie bardzo wrażliwe az bolą przy dotyku

Gość słoneczko nasze
czy moze byc tak ze te bole brzucha i wrazliwosc sutków sa objawami nadchodzącego okresu ale i jednoczesnie moga byc objawami ciązy...?

no właśnie ja mam tak zawsze i do tego biały śluz, mogłabym myśleć, że jestem w ciąży, a nie jestem. Więc lepiej poczekać zrobić badania a nie opierać się na objawach.

Gość słoneczko nasze
jakie badania...??

no na bete, albo test albo z krwi

Gość słoneczko nasze
a czy test moge wykonac teraz ? z moczu... czy bedzie on wiarygodny?

test najlepiej wykonac rano z porannego moczu ( polecam test QUIC VUE ) i wtedy bedzie wiaryggodny byc moze test nie wykrywa ciazy bo za małe jest stężenie gonadotropinyh ludzkiej w organizmie

no ale skoro nie wyszedl wczoraj to mozesz sprobować dzisiaj. ale najlepiej jutro z pierwszego moczu. Bo byc możę masz zbyt niski poziom bHCG by to wykrył test, więc jak mocz będzie bardziej zagęczony to wzrosnie czułość testu. Dzis juz napewno siusiałaś, więc lepeij przełóż to na jutrzejszy ranek.

Gość słoneczko nasze
dzieki za rady, test robiłam przed wczoraj i wyszła I krecha... zrobie go jutro rano no chyba ze dostane @

Gość fufcia
Bóle brzucha to może być objaw ciąży zwłaszcza jak występują na tydzień lub dłużej przed spodziewaną @.Ja na twoim miejscu powtórzyłabym test z porannego moczu lub zrobiła beta hcg, bo jest ona najpewniejsza.Objawy ciąży są różna a czasem niczym nie różnią się od objawów przed spodziewaną @

Gość słoneczko nasze
ja z moim mezczyzna jestem 4 lata wiec to chyba nie to :)

sloneczko ja robilam test tydzien po terminie i wyszedl bladzudki a jeszcze tydzien pozniej dopiero go bylo widac na usg , mialam poprostu pozniej owulacjie w teoretycznych dniach juz nieplodnych wiec musisz uzbroic sie w cierpliwosc

tez bolal mnie brzuch wywalilo mi go, byl wrazliwy i mialam wrazienie ze bierze mnie grypa doslownie

Gość słoneczko nasze
ja tez ostatnio jakos tak sie czuje przemęczona, i juz sama nie wiem co o tym mysleć... bo brzuch dalej pobolewa... jutro testuje po raz kolejny... obaczymy co wyjdzie ale mam przeczucie że I krecha...

a moze lepiej wybrac się jednak do tego laboratorium i zrobic beta HCG, po co masz wydawac pieniadze na kilka testów paskowych, wynik z krwi zrobisz raz i będziesz miała pewność, nie wiem jaki u ciebie koszt tego badania, u mnie w laboratorium to kosztuje 23zł

Gość słoneczko nasze
akurat tak sie składa że mam jeszcze 4 testy paskowe w domciu :) weic moge je naarzie wykonac ;)

Gość andzia75
i jak słoneczko jesteś w ciąży???Napisz co tam u ciebie.Pozdrowionka🌼

Gość Adrianneczka laleczka
na pewno nie jestes w ciazy i to tylko okres!

Gość słoneczko nasze
witajcie,zrobiłam rano test wyszła i krecha, okresu dalej nie mam juz sama nie wiem co o tym myslec... czy test mógł się mylić okres miałam dostać we wtorek dzis mamy czwartek wiec powinien juz jak co to wyjsc pozytywny... co o tym sadzicie...? mogł się mylić....?

Gość deli245
mnie kilka dni po płodnych zaczęło ciągnąć w podbrzuszu, brzuch troche wzdety, czułam sie jak na jakąś choróbkę, a teraz bolą mnie piersi i swędzą sutki, planujemy dziecko, do okresu 4 dni, wiec czekam...