Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdgdgdfg

TA KOBIETA MA 47 LAT A CIALO NASTOLATKI..SPOJRZCIE SAME..IDEALNIE SIE TRZYMA!

Polecane posty

Gość To nie jest żadna nowość
trzeba się tylko zastanowić dlaczego ona moze tak wyglądać a inni nie:) Tina Terner jak wyglada????a nie ma juz 40l,ani 50-ciu:)to wszystko mozna wypracowac:)

Gość tez zachwyt mi
Nie porownujcie sie z kobietami z "Holyludu".Przeciez one sa po wielu operacjach plastycznych,to nie sztuka tylko pieniadze.

Gość fdgdgdfg
ktora z was ma takie sliczne nogi chocby w mlodszym wieku?malo ktora !!!

Gość Heather Locklear
urodziła się 25 września 1961 roku więc nie ma jeszcze nawet 46 lat, to tak nawiasem mówiąc, a trzyma się zajebiście tylko po co powielasz mój topik?:O

Gość tez zachwyt mi
Ja akurat mam bardzo dobre nogi i to bez odsysania tluszczu i naciagania skory;)

Gość tanita 29
dziewczyny-na pewno jestto sprawa genow bo nie kazdy moze tak wygladac jak ma krzywe nogi czy figure typu gruszka i krotkie nogi ale nie oszukujmy sie ja mam dobra figure ale z braku funduszy nie idealna gdybym miala kase chodzilabym na masaze ,ujedrinilabym biust ,mialabym osobistego trenera,fryzjera to tez bym byla extra laska

Gość tez zachwyt mi
tanita Wlasnie o to chodzi:)Utrzymac klase i figure przy ograniczonych dochodach to sztuka.A tak na marginesie to ciekawa jestem jak one wszystkie beda wygladac za kilkanascie lat;)Skora ma swoja wytrzymalosc i nie da sie w nieskonczonosc naciagac.widzieliscie kolana Melani banderas:)przed operacja?

Gość Można miec i 100l a wygladac
na 50l,jest tyle wspaniałych metod naturalnych ,ale kto o tym mysli????tylkoa kassa i kassa sie lyczy nie ma nic czasu i nawet na normalny odpoczynek,wiec jak mozna wygladac????

Gość kalakalak
fakt, figura extra, ale po co sie zchwycac skoro wiadomo ze to skalpel i rózne zabiegi a które zwykłe zapracowane kury domowe nie stac.

Gość buhahaaa
figura ekstra?haha zobaczcie jakie ona ma nogi krzywe i kolana i zero talii...tragedia..a łydki to koszmar..wy slepe jestescie?

Gość do buhaha
a ty to pewnie jetes super50-letnia lasa. Nie zapominaj ze kobieta ma niecałe 50 lat a wyglada lepiej niz nie jedna nastolatka.Inny fakt to to ze to skalpel i zabiegi.

Gość wielka prosba do dziewczyn
jakaies dziwne m a nogii..krzywe straszliwie ale ja mam gorsze bo chudsze od niej :(

Gość Adorra
Witam, ja też mam 47 i mam możliwość wejść w swoje ciuchy, które nosiłam w szkole podstawowej...Nie stosuję diety...biegam za autobusem i tramwajem... nie palę...Mam sporo stresów...katastrofa...problemy rodzinne ,,,

Gość gość
Programik do obrobki zdjec i KAZDA wyglada jak bogini. Niektorzy faceci lykaja to jak mlode pelkany - mysla ze to prawda. Buhahahaha.